Aseară, poliţiştii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că în localitatea Petrova a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-a constatat că accidentul s-a produs în timp ce un tractor care tracta o remorcă artizanală se deplasa pe o porțiune de drum în pantă, în direcția de mers Strâmtura către Petrova. Pe dispozitivul de cuplare a remorcii se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani, care la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut de pe aceasta, iar roata stânga a remorcii i-a trecut  peste corp.

În urma evenimentului, bărbatul  a decedat la fața locului. Conducătorul tractorului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindui recoltate mostre biologice de sînge.

 În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.