Ministrul Transporturilor a semnat ordinul prin care se interzice omologarea în România a mașinilor cu volanul pe partea dreaptă. Interdicția va intra în vigoare imediat după ce ordinul va fi publicat în Monitorul Oficial.

Au fost vizate patru bănci comerciale din țara noastră, dar nu au fost sustrași bani din conturile clienților, pentru că atacurile au fost depistate și anihilate la timp.

Peste 25.000 de autovehicule cu volanul pe partea dreaptă au fost omologate de Registrul Auto Român în ultimii doi ani, scrie libertatea.ro

Proiectul de ordin de ministru a fost în dezbatere publică până la finalul lunii iulie. Sunt exceptate autovehiculele speciale utilizate în serviciile publice comunitare, precum mașinile care au fost înmatriculate ultima dată într-un alt stat membru al UE și care nu au suferit modificări în raport cu configurația de înmatriculare inițială, scrie profit.ro.

După intrarea în vigoare a interdicției omologării, persoanele care vor să înmatriculeze în România astfel de autovehicule trebuie să recurgă la modificarea poziției postului de conducere de pe partea dreaptă pe partea stângă.