Campioana României la fotbal traversează o acută scădere de formă, pe fondul ultimelor evenimente care au cutremurat clubul. CFR a obținut doar un punct în partida cu Dunărea Călărași, din etapa a doua a Ligii 1, scor 0-0, la capătul unei evoluții în care fotbaliștii au părut afectați de schimbarea de antrenor. Edi Iordănescu a fost înlocuit la jumătatea săptămânii cu Antonio Conceicao, dar portughezul a preluat o campioană în derivă.

Dobrogenii au început tare meciul și puteau deschide scorul după doar cinci minute, însă Kouakou a ratat o execuţie simplă din 7 metri. Deac și Camora au încercat să dea replica, însă șuturile lor au trecut pe lângă, respectiv peste poarta gazdelor. În minutele 33, respectiv 40, Billel Omrani a ratat cele mai mari ocazii ale primei reprize. La prima fază Deac l-a găsit foarte bine francez, atacantul a reuşit să preia perfect balonul, însă a șutat dezamăgitor.

La ultima fază a primei reprize tot Omrani a interceptat o pasă de la Manea, a preluat în interiorul careului, însă şutul său a şters transversala porţii echipei gazdă. Clujenilor le-a trecut glonțule pe la ureche în debutul reprizei a doua, la o fază la care călărășenii au solicitat lovitură de la 11 metri, neacordată de arbitru. Au urmat un nou festival de ratări ale campionilor, cu Ioniță, Omrani și Țucudean în două rânduri și meciul s-a terminat cum a început, 0-0.
Pentru CFR urmează returul din Liga Campionilor cu Malmo FF. În tur suedezii au câștigat la Cluj cu 1-0.