O garnitură de mobilă la comandă frumoasă permite crearea unei atmosfere confortabile, unice, în încăperea unde este așezată.

Orice casă de locuit are un suflet propriu, o individualitate ce poate să fie subliniată mult mai bine cu ajutorul unor piese de mobilier confecționate din materialele și culorile potrivite stilului ales de proprietar singur sau cu ajutorul unui specialist în amenajări interioare.

Mobila pe comandă reușește ca să scoată din anonimat orice încăpere, indiferent de mărimea acesteia sau de forma pe care o are.

Deși părerea generală este că mobila la comandă este de două sau chiar de trei ori mai scumpă decât aceea standard, pe care o găsim de-a gata prin magazinele clasice ori pe net, nu e deloc așa.

Desigur, prețul mobilierului realizat la comandă este ușor mai ridicat decât în cazul producției în serie și acest lucru este de înțeles. Dar avantajele pe care le are clientul sunt mult mai importante.

Există chiar situații în care fabricarea unor piese de mobilier la cerere poate să coste chiar mai puțin decât în unele dintre saloanele celebre din oraș. Și de cele mai multe ori, produsele cumpărate de-a gata nici măcar nu se potrivesc locurilor unde trebuie așezate, fiind ori prea mari ori prea reduse ca dimensiuni. Asta ca să nu mai vorbim de culori, materiale ori de finisajele făcute rapid, de mântuială.

Iar modificările ulterioare (în cazul în care sunt posibile!) înseamnă costuri suplimentare pentru client și timp pierdut aiurea. De ce ar vrea un proprietar de locuință să intre în acest joc obositor și costisitor? Nu e mai bine ca să se adreseze de prima dată unei firme cu notorietate pe piața de profil și să comande de acolo mobila care îi trebuie pentru amenajarea interioară pe care o visează?

Deoarece proiectarea acesteia se face după discuția prealabilă cu specialiștii, mai există și satisfacția finală a clientului că nu o să aibă acasă un mobilier aidoma cu mii de alți proprietari, ci niște produse speciale, unice, de cea mai bună calitate.

Prin urmare, puteți achiziționa un mobilier pe comandă la un preț mai mult decât convenabil, de multe ori chiar la prețul unui produs de serie.

Efectuând o comandă de mobilier personalizat, o să aveți siguranța că o să vă bucurați curând exact de piesele visate.

Veți putea folosi în mod eficient întreaga zonă pe care doriți ca să o mobilați într-o încăpere, chiar dacă geometria odăii nu este una obișnuită (dreptunghiulară sau pătrată), ci un pic mai specială (poate chiar aveți o cameră rotundă!).

Mobilierul pe comandă se pretează excelent pentru spațiile mici, pentru care se găsesc cel mai greu produse confecționate de-a gata.

Mobilierul pe comandă se livrează imediat beneficiarului , nu zace în depozitele showroom-urilor  în condiții improprii, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori din cauză cu acela din marile fabrici ce a fost produs în cantitate mare, industrială.

Costul de fabricație al mobilei pe comandă depinde de mai mulți factori:

– materialele de fabricație;

– utilajele utilizate la confecționarea lui;

– elementele decorative dorite de beneficiar etc.