Alin Tișe îl atacă dur pe premierul Marcel Ciolacu: “Nu știe nimeni ce școli a făcut! Cum înțelege mediul de afaceri un om care nu a avut angajați niciodată?”

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, nu consideră că premierul Marcel Ciolacu are credibilitate atunci când anunță măsurile fiscale. El a făcut în acest sens apel la trecutul lui Marcel Ciolacu.

„Atâta timp cât tu nu ții cont de sensibilitatea partenerului, eu consider că nu mai ai ce să faci cu mine niciun parteneriat (n.r.: cu referire la relația PNL-PSD). E ca și cum domnul Ciolacu vorbește despre performanța oamenilor în administrație sau în universități și așa mai departe, când dânsul a făcut facultatea și a terminat bacalaureatul la 35 de ani și nu știe nimeni ce școli a făcut. La fel de credibil este și dânsul cum este credibil unul care toată viața lui a muncit la stat și spune cum este să conduci mediul de afaceri. Cum înțelege mediul de afaceri un om care nu a avut angajați niciodată? Și care își dă cu presupusul? Care nu știe ce înseamnă responsabilitatea de a da un salariu”, a spus Alin Tișe, la Ziua Live.

„Sigur că această guvernare are multe lacune, probleme. Dar să vă imaginați o guvernare cu alte partide, care sar gardul la Parlament”, a mai punctat Tișe.

„PNL se rodează mai mult. A apărat acele măsuri prin care nu vor ataca mediul de afaceri. Orice măsuri care erodează mediul de afaceri afectează mai mult PNL”, a concluzionat Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.