CFR a bifat al patrulea meci la rând fără victorie, iar orele antrenorului Antonio Conceicao sunt numărate pe banca echipei din Gruia. Feroviarii clujeni au pierdut cu 1-2 meciul din etapa a VII-a a Ligii 1 și se pregătește a doua schimbare de antrenor. Ionel Ganea și Juan José Maqueda sunt numele vehiculate pentru postul de technician. Cu Viitorul Constanța clujenii au condus cu 1-0, dar s-au mulțumit cu puțin și oaspeții au dat lovitura pe finalul întâlnirii cu un gol marcat de la jumătatea terenului (Voduț, min. 86) și un penalty transformat de Ianis Hagi în minutul 91.

”Îmi doresc să vorbesc strict despre fotbal. E adevărat că ultimele rezultate nu au fost cele mai bune, însă mi-ar plăcea să vorbim mai mult despre fotbal. Nu am citit ştirile, nu pot nici să confirm, nici să infirm informaţiile care circulă despre plecarea mea. Acum sunt antrenor şi sper să rămân pe banca CFR-ului. Am controlat meciul şi am fost la un pas să câştigăm, dar am sfârşit prin a pierde. Eliminarea de joi a lăsat urme asupra jucătorilor”, a spus la final Antonio Conceicao.

Tehnicianul portughez a fost reconfirmat în funcție la sfârșitul săptămânii, însă la CFR orice confirmare anterioară a însemnat despărțirea de antrenor. Unul dintre posibilii succesori ai lui Conceicao, Ionel Ganea, a fost prezent, vineri, la meciul echipei CFR II, din Liga a treia, iar spaniolul Juan José Maqueda este așteptat zilele acestea la Cluj pentru a discuta eventualitatea preluării echipei. În Liga 1 urmează o pauză de aproape o săptămână datorată debutului echipei naționale în Liga Națiunilor, competiție în care vor întâlni Muntenegru, pe 7 septembrie, respectiv Serbia, în 10 septembrie.

sursa foto: transilvaniareporter.ro