ANVERGURA, în topul serviciilor de evenimente din România

663

Nimic nu se compară cu sentimentul unui eveniment reușit, în care invitații s-au simțit bine și am dat cu toții dovadă de foarte bună organizare – iar acest lucru depinde în cea mai mare măsură de oamenii pe care alegem să îi implicăm direct în desfășurarea evenimentului, fie că vorbim despre o nuntă, o conferință de presă, un eveniment local/regional/național.

Începând de la calitatea sonorizării, lumini, scenă și calitatea serviciilor foto-video, până la transmisiile LIVE și personalul bine pregătit, toate acestea stau la baza unei atmosfere pe care participanții și-o vor aminti cu drag chiar și peste câțiva ani.

Astăzi suntem la echipa ANVERGURA, de pe Bld. Theodor Pallady din București, locul din care zeci de mașini cu echipamente foto-video-audio performante pleacă în toate colțurile țării, pentru a pune în joc peste 10 ani de experiență pe piața de evenimente și servicii de top în România.

Înainte, în timpul și după eveniment – membrii echipei vor fi acolo, pentru a pune la punct toată aparatura necesară pentru filmări, lumini, scenă, sonorizări, transmisii LIVE și chiar filmări aeriene. În plus, ANVERGURA pune la dispoziție servicii de montaj și editare video, corecție digitală de culoare și post-procesare sunet, boxe și subwoofere, mixere audio, microfoane, lavaliere, microfoane, head-set-uri și cabluri pentru acoperirea întregii suprafețe pe care se desfășoară evenimentul.

Iată, pe scurt, despre ce anume este vorba la ANVERGURA:

 • Producție video (concerte, reclama, conferințe de presă, filme de prezentare produs/servicii, interviuri, reportaje, testimoniale, lansări de produs, nunți etc);

 • Sonorizare evenimente;

 • Live Broadcast (transmisie la calitate HD, FullHD sau 4K pentru televiziuni, platforme online sau pe platforma proprie)

 • Lumini, scenă, generatoare de curent (reflectoare de televiziune de diferite intensități, mixer de lumini, lumini de décor/arhitecturale, moving beam-uri, softbox-uri etc);

 • Închiriere echipament audio-foto-video performant (De exemplu, pachetul promoțional „Wedding Box”, care cuprinde Camera Sony EX1 Full HD, monopied, lampă camera, carduri și baterii);

 • Wedding Video;

 • Studio;

 • Filmare aeriană.

ANVERGURA participă chiar la peste cinci evenimente simultan în toată țara și, spun reprezentanții, merită: Ne-am respectat toți clienții și am reușit să-i ținem aproape. Am pus mai presus relația cu ei decât profitul, iar ei au simțit asta; fie ne-au recomandat, fie am continuat colaborarea. Atunci când îți faci treaba bine sau excelent, este normal să crești. Pentru noi, este o confirmare faptul că avem atâtea proiecte simultan. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun, declară Ciprian Pop, fondator.

Iar oamenii care au trecut prin experiența ANVERGURA confirmă:

 • Îi cunosc, sunt profesioniști și de încredere! (Cosmin Mustață, Galați)

 • Este o plăcere să colaborezi cu oameni atât de talentați, profesioniști și care tratează fiecare în parte cu foarte multă seriozitate. Unde mai pui că au demonstrate foarte multă empatie cazurilor sociale și nu numai. Mult succes! (Andreea Cristea, București)

 • Oameni smart, cu mult chef de a face bine. Mulțumim pentru implicare, Anvergura! (Delia Filip, București)

Așadar, rezultatele și recomandările oamenilor care au trecut prin experiența ANVERGURA vorbesc. Echipa utilizează cele mai performante echipamente în cadrul evenimentelor din toată țara, indiferent de tipul evenimentului, numărul de participanți sau locul în care se desfășoară. De exemplu, transmisiile LIVE realizate vor funcționa fără întreruperi, chiar dacă zona are sau nu acoperire pentru serviciile de telefonie mobilă.

Pentru servicii și evenimente de anvergură, nu ezitați să accesați site-ul companiei sau, de ce nu, să mergeți la sediul ANVERGURA, de pe Bld. Theodor Pallady din sectorul 3 – acolo unde poveștile prind formă, culoare și sunet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here