ArtMedical: investiția în sănătatea orală și experiența medicală completă

A avea grijă de sănătatea orală reprezintă o investiție fundamentală pentru starea generală de bine. La Clinica ArtMedical, dedicăm fiecare moment îngrijirii orale a pacienților noștri, combinând tehnologia avansată și materialele de cea mai înaltă calitate cu o abordare individualizată.

Sunt multe moduri de a oferi calitate în ceea ce facem, de la abilitățile practice obținute de-a lungul anilor, protocoale moderne, tehnologii și materiale performante, până la empatia și dragostea cu care ne facem meseria – elemente mici, dar esențiale pentru experiența pacienților noștri în cabinetul stomatologic.

Specialiștii noștri vă încurajează să puneți accent pe îngrijirea danturii dumneavoastră. O rutină completă de igienizare urmată acasă, dar și consultațiile bianuale în cabinetul stomatologic vor permite diagnosticarea și tratarea la timp a afecțiunilor dentare înainte de apariția complicațiilor. Iar în cazul în care, totuși, s-a ajuns la pierderea definitivă a dinților, este important să acționați din timp adresându-vă cu încredere specialiștilor noștri pentru tratamentul cu implanturi dentare. În cazul în care pacientul nu recurge la un implant dentar în timp util, țesutul osos din zona respectivă începe, treptat, să se distrugă. Acest fenomen este cunoscut și sub numele de resorbție osoasă. Astfel, pentru a se putea realiza protezarea ulterioară, medicul specialist trebuie să recurgă la o procedură de augmentare osoasă, prin care să restabilească volumul și arhitectura osoasă, permițându-i implantului o ancorare optimă.

În Clinica ArtMedical utilizăm implanturi de la companii cu tradiție în domeniu, astfel încât nu facem compromisuri când vine vorba de sănătatea pacienților noștri. Procedura de implantare nu este una dureroasă iar reabilitarea implanto-protetică se face în câteva vizite, cu o pauză de câteva luni între ele, pentru a permite implantului să devină “una cu osul”. Ulterior se aplică și lucrarea dentară pe implant.

Suntem aici pentru a vă asigura o experiență medicală completă prin abordarea multidisciplinară a fiecărui caz clinic. În clinica noastră găsiți cadre medicale specializate în implantologie, chirurgie orală și maxilofacială, augmentare osoasă, estetică dentară, endodonție, protetică, ortodonție, profilaxie precum și urgențe stomatologice.

Serviciile noastre de estetică dentară ajută pacienții să aibă un zâmbet strălucitor ce le oferă mai multă încredere în sine, fie că vorbim de ameliorarea culorii dinților, a poziției și formei dinților pe arcadă sau aspectului gingiei.

În mediul online ținem la curent pacienții cu noutățile din clinica noastră oferind permanent informații despre serviciile și ofertele noastre prin intermediul rețelelor de socializare: Facebook și Instagram, precum și pe site-ul ArtMedical.

Pacienții din Cluj, și nu numai, sunt așteptați la ArtMedical de o echipă de medici cu o continuă pregătire profesională în domeniul stomatologiei generale, chirurgiei orale și maxilo-faciale, ortodonției, endodonției, proteticii și esteticii dentare, lucrând cu echipamente de ultimă generație. În fruntea echipei se află Dr. Armencea Gabriel, doctor în științe medicale, medic primar în Chirurgie Orală și Maxilofacială, șef lucrări la Departamentul de Chirurgie Cranio-Maxilofacială, Implantologie, Reabilitare Orală și Urgențe în Medicina Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, care vă așteaptă în cabinetul nostru pentru a vă oferi tratamente chirurgicale și stomatologice moderne, personalizate patologiei dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.