Atacuri dure la adresa PSD, lansate la Cluj, la primul miting electoral al Alianţei USR-PLUS

Atacuri dure la adresa PSD, lansate la Cluj, la primul miting electoral al Alianţei USR-PLUS

Liderii Alianței 2020 USR PLUS au lansat, duminică, atacuri la adresa PSD în cadrul primului miting electoral desfășurat la Cluj-Napoca. Liderul USR, Dan Barna, a spus că românilor li s-au promis autostrăzi și spitale, fără ca promisiunile să fie onorate.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că la Cluj a găsit „ceea ce ar trebui să fie România, modelul de succes al României”.

Sigur, nu este totul perfect nici la Cluj, unii încearcă să importe practici electorale specifice Dâmboviței, dar acestea vor dispărea când vom avea administrații USR-PLUS. (…) Ne-am săturat de hoția din politica românească, de minciună, de incompetență și de promisiuni care nu sunt îndeplinite niciodată. Ni s-au promis la alegeri autostrăzi, nu au făcut nimic, nu avem o autostradă care să lege Clujul de București sau de Iași, care să lege provinciile României. Ni s-au promis școli și vedem că tinerii pleacă din țară. Ce au făcut în schimb? Ne-au gazat pe 10 august și și-au adoptat în Parlament codurile penalilor, au fost eforturi de a-l scăpa pe Dragnea din pușcărie. România pierde 38 de miliarde de euro în fiecare an, acesta este prețul corupției”, a spus Barna.

La rândul său, liderul PLUS, Dacian Cioloș, a spus că în 26 mai românii trebuie „să se debaraseze de hoție, prostie și sărăcie”.

Votul nostru contează, prea multă vreme votul nostru a fost mercatilizat și ne-am culcat cu o sticlă de ulei sau ne-am trezit cu 100 de lei în plus la salariu sau pensie, iar patru ani alții au decis în numele nostru. Ca să începem să construim trebuie să ne debarasăm de hoție, prostie și sărăcie. Haideți împreună, fără prostie, fără hoție și fără sărăcie pentru că, în România, hoția și prostia ne-au ținut în sărăcie. Cum putem accepta, neamul românesc, să punem hoția în fruntea statului și să interpretăm hoția ca o virtute? (…) Românii au inteligență, cum să acceptăm ca România să fie condusă astăzi de prostie? (…) Oamenii muncesc să iasă din sărăcie, iar statul PSD-ist cheltuie bani, dar nu vedem rezultatele. Ne-au aruncat în mocirlă prin modul în care guvernează. Noi suntem în continuare în sărăcie, pentru că banii gestionați de PSD se duc pe șpăgi și sinecuri, nu în dezvoltare, și România e prost guvernată”, a spus Cioloș.

Alianța 2020 USR-PLUS a organizat, duminică, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, primul miting electoral pentru alegerile europarlamentare.

Organizatorii spun că la miting au participat peste 4.000 de persoane.

Stire scrisa de Mediafax

Foto: Mediafax

Categories: Cluj

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*