Automatizări și soluții utile pentru căminul tău, de la Alexiana

Automatizările sunt extrem de utile pentru orice casă. Acestea îți permit să ai totul programat și să te bucuri de sisteme moderne în orice moment. Produsele de la Alexiana Group îți oferă posibilitatea de a dispune de acestea și de a te bucura de soluții tehnice utile pentru casa ta. Pe lângă automatizări, compania îți pune la dispoziție și alte produse, precum uși de garaj sau rulouri exterioare. Firma oferă tuturor clienților resurse de înaltă calitate, pentru a finaliza cu succes orice schimbare în casele lor, atunci când vine vorba de diferite sisteme sau automatizări. 

Site-ul oficial alexiana.ro îți prezintă o multitudine de produse și mai multe variațiuni ale acestora, astfel încât să se poată potrivi cu exactitate în locurile solicitate. Produsele de la Alexiana cuprind o varietate de uși de garaj secționale, tip rulou, personalizate, rulouri exterioare, automatizări, sisteme de aluminiu, jaluzele, plase anti-insecte de asemenea. În funcție de nevoile fiecărui client, acestea pot fi de diferite tipuri și dimensiuni. În plus, poți beneficia de soluții tehnice și măsurători gratuite. Această ofertă este valabilă pentru orice client care comandă de aici, indiferent din ce oraș din țară! 

Toate produsele disponibile pe site au o calitate superioară și o rezistență dovedită în timp. Poți descoperi și câteva lucrări deja finalizate de Alexiana Group, tot pe site, în secțiunea de galerie. Acolo ai la dispoziție numeroase fotografii, o mulțime de stiluri diferite pentru uși de garaj sau rulouri, iar privindu-le îți poți da seama ce îți dorești cu exactitate de la această companie. Site-ul îți prezintă și informații despre fiecare în parte, la categoria produsului respectiv.

Rulouri exterioare, pentru un aspect deosebit al casei tale

Rulourile exterioare sunt produse foarte utile pentru exterior și interior. Acestea se utilizează pentru a păstra un anumit nivel al temperaturii și luminii în interior, cât și pentru a avea un aspect frumos în exterior. Cele de la Alexiana Group sunt confecționate din aluminiu și sunt dotate cu sisteme de acționare manuale sau automate – cu telecomandă. 

Rulourile sunt disponibile într-o gamă cu adevărat variată de culori și pot avea o carcasă pătrată sau rotundă. Dacă vei opta pentru cele cu carcasă rotundă, acestea au aplicat un profil rotunjit pe ghidaje, a cărui rol este unul estetic. Achiziționarea unor rulouri exterioare este o combinație perfectă între util și estetic. 

Alege culorile și personalizează ușile de garaj!

Alexiana îți oferă posibilitatea de a personaliza după bunul plac ușa de garaj. În funcție de aspectul întregii case, poți opta pentru diverse modele sau culori, iar mai apoi să fie exact ca o piesă din ansamblu. Pe site-ul companiei, în secțiunea de uși de garaj ai la dispoziție mai multe imagini cu cele deja finalizate. Poți opta pentru modelul lor sau pentru unul propriu. Soliciți oferta și te bucuri de produse excelente!

Pentru mai multe detalii contactează echipa sau cere din pagina online oferta personalizată. Știi că au și pagină dedicată pentru a calcula cât te-ar costa ușa de garaj? 

Contact: 

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.