Companiile care desfasoara o activitate care se bazeaza pe furnizarea de servicii pe baza de rezervare, precum saloanele de coafura, cabinetele veterinare sau stomatologice, au oportunitatea de a face rezervarile clientilor intr-un mod mult mai facil si mai simplu.

Gratie sistemului Microsoft Bookings, oferit de compania Smart Business Solutions, reprezentantilor acestor companii le va fi foarte simplu sa isi gestioneze programarile, sa renunte la unele task-uri coplesitoare si sa se lase ajutati de un simplu program, usor de instalat, ieftin si facil de utilizat.

Microsoft Bookings ofera utilizatorilor posibilitatea de a face mai multe lucruri utile in firma, deoarece acestia vor avea mai mult timp la dispozitie daca nu mai sunt preocupati de gestionarea programarilor clientilor.

Principalele motive pentru a investi in Microsoft Bookings

Inainte de a investi intr-un astfel de sistem de gestionare a rezervarilor clientilor, administratorii companiilor trebuie sa stie ce fel de beneficii vor avea si daca merita sa investeasca in aceste solutii moderne. Microsoft Bookings este un program care ii face pe administratori disponibili 24 de ore din 24, astfel incat clientii vor sti ca isi pot face o programare si noaptea, online, fara a fi nevoiti sa astepte dimineata pentru a suna la cabinet.

Dupa instalarea acestui program, clientii vor beneficia de o pagina web personalizabila, pe care care o vor folosi pentru realizarea de programari non-stop. Interventiile telefonice se vor diminua semnificativ, o data ce clientii vor afla de posibilitatea programarii online. Clientii vor vizualiza orele disponibile si vor alege slotul orar care li se potriveste.

Mai mult decat atat, un asfel de program se va dovedi util, deoarece va scadea numarul neprezentarilor. Acest sistem aminteste atat clientilor, prin memento-uri automate, ca au programare la o anumita data si ora, oferind chiar si indicatii de traseu, cat si personalului firmei ca urmeaza sa soseasca un anumit client. Clientii pot sa reprogrameze sau sa anuleze programarile tot online, fiind posibila emiterea unei notificari prealabile.

Dar beneficiile nu se opresc aici! Clientii au posibilitatea de a-si gestiona rezervarile si atunci cand sunt departe de birou, gratie aplicatiei mobile care permite vizualizarea programarilor, adaugarea si accesarea acestora, sau schimbarea informatiilor despre personal sau programari, atunci cand nu sunt la birou.

Pentru administratorii unui salon de infrumusetare, aplicatia poate fi integrata si cu pagina de Facebook a salonului, iar clientele sau clientii pot sa isi faca o programare la coafeza dorita sau la manichiurista in data si la ora convenabile.

Microsoft Bookings permite si adaugarea in aplicatie de informatii despre preferintele clientilor, despre definirea serviciilor, despre preturi si orare, despre planificarea personalului, iar aplicatia mobile permite programarea de intalniri noi manual.

In cazul in care aplicatia Microsoft Bookings este achizitionata pentru un cabinet stomatologic, aceasta permite utilizatorilor sa tina evidenta programarilor realizate de medici, dar si de pacienti, care primesc reminder pe telefon cu datele programarii.

Medicii au posibilitatea de a vedea programarile direct pe telefonul mobil, iar datele despre pacienti vor fi colectate intr-o baza de date. Microsoft Bookings este solutia moderna pentru afacerile la inceput de drum si pentru cele care vor sa fie in pas cu tehnologia de ultima ora!