Clubul CS Marta Baia Mare împreună cu CS Minaur şi primăria Muncipiului Baia Mare lansează din nou o provocare handbaliştilor şi iubitorilor de handbal din România şi îi invită în 1-9 Iulie 2017 la „Baia Mare Beach Handball Challenge”. 

Dacă anul trecut, în cadrul primei ediţii, organizatorii au oferit băimărenilor ocazia să experimenteze beach handball-ul pe o perioadă de 3 zile, mobilizând peste 100 de sportivi şi pasionaţi ai sportului, anul acesta au dus competiţia la un alt nivel. Timp de 9 zile băimărenii vor avea parte de căldură, voie bună, handbal pe plajă, piruete spectaculoase, soare din abundenţă, iar spectacolul va fi de neuitat datorită numeroaselor competiţii şi activităţi pe care le-au pregătit organizatorii:

  • 1-2  Iulie Turneu de beach handball pentru amatori şi juniori (categorii feminin şi masculin)

  • 7-9 Iulie Turneu de beach handball internaţional pentru handbalişti profesionişti sau foşti handbalişti la care sunt invitaţi să se înscrie atât cei din România cât şi din afara tării.

Între cele două competiţii, organizatorii au pregătit activităţi atât pentru cei mici cât şi pentru cei care vor să facă mişcare pe plaja de la munte, cum ar fi: concursuri de castele de nisip, beach fotbal, beach voley, reprezentaţii de karate, kangoo jumps, dansuri şi multe surprize.

Competiţia se adresează iubitorilor de handbal – amatori sau profesionişti – din toată ţara şi va avea două categorii: feminin şi masculin. De asemenea sunt aşteptaţi în număr cât mai mare spectatori, suporteri, amatori de show sportiv şi de relaxare.

Condiţiile de validare ale echipelor înscrise în competiţie:

1. Completarea formularului de inscriere (https://goo.gl/ZeD1OP).

2. Echipa să fie alcătuită din 6-8 membri

3. Achitarea taxei de 20lei/membru.

Sursa:dincolodesport.ro