Bani subventie pentru Ambulanta Maramureș din Sighet

În urma demersurilor efectuate, s-a reușit să obținem 600.000 lei pentru reabilitarea clădirii Substației de Ambulanță din Sighetu Marmației. Banii au fost alocați de Guvernul României pe Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024 cu ajutorul deputatilor Gabriel-Valer Zetea, Simon Gheorghe și senatorul Sorin Vlașin prin amendamentele depuse.

Locația substației se află într-o stare de degradare avansată, clădirea având o vechime de peste 80 de ani.

“S-a început procedura de licitație, urmând a se începe lucrările de reparație a acoperișului clădirii, acesta aflându-se într-o stare deplorabilă și apoi continuând cu renovarea spațiilor interioare” a precizat Madalina Câmpean Mădalina, director interimar Ambulanta Maramures.

Totodată în luna octombrie a anului trecut din cele trei ambulanțe noi de transport, marca Renault, primite de către Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș, prin Programul Național, o ambulanță de transport a fost trimisă la Substația de Ambulanță Sighetu Marmației.
“În cadrul substației își desfășoară activitatea 36 de angajați care-și dedică munca în folosul comunității, salvând vieți, iar pentru acest fapt mă înclin în fața lor și le mulțumesc!” încheie Câmpian Mădalina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.