BestAutoVest.ro extinde reteaua de magazine – urmeaza Cluj Napoca!

BestAutoVest.ro extinde reteaua de magazine – urmeaza Cluj Napoca!

BestAutoVest.ro – retailerul online de piese auto si accesorii anunta deschiderea magazinului din Cluj Napoca, care pana in luna Septembrie anul acesta va fi inaugurat. In cadrul acestuia, clientii vor putea ridica comenzile facute online sau pot lansa noi comenzii. Astfel, dupa magazinele din Arad si Timisoara, anul acesta sunt in pregatire noi locatii in Cluj Napoca, Bucuresti si Oradea.

Compania E-Autoparts Europa SRL, care detine magazinul BestAutoVest, este importator direct de piese si accesorii din Europa, de la numerosi producatori si distribuitori. Distribuie in Romania produsele fabricate de Kegel Blazusiak din Polonia – producator de huse auto, Gledring din Slovenia – producator de covorase auto de interior si portbagaj, Service Best International din Olanda – distribuitor de accesorii auto, Sumex Spania, Cikcar Polonia, Twinny Load Olanda, TurtleWax si altii.  Recent a devenit distribuitor in tara la noi si de produse realizate de compania Polcar din Polonia, care are in oferta sa toata gama de piese auto pentru caroserie, directie, mecanica, racire pentru toate modelele de autoturisme si autoutilitare.

“Dupa 17 ani de activitate, anul acesta a inceput in forta pentru noi, iar odata cu preluarea distributiei nationale de produse Polcar ale companiei din Polonia, impreuna cu gama de accesorii auto pe care o aveam in portofoliu si pe care de asemenea o importam direct, putem oferi clientilor nostri o gama completa de produse pentru orice model de autoturism. Dupa ce am deschis magazinele fizice in Arad si Timisoara, urmeaza in mod firesc noi locatii in Cluj Napoca, Bucuresti si alte orase din tara.

Am lansat la inceputul anului si un nou magazin online de piese auto RapidAuto.ro, integrat cu motorul de cautare piese auto Tecdoc, cu o varianta de mobil foarte usor de utilizat, astfel incat credem ca persoane de orice varsta isi vor putea comanda piesele de care au nevoie foarte usor si rapid”, a declarat Silvian Nanea (General Manager BestAutoVest.ro).”

Asadar, pe BestAutoVest si RapidAuto si in magazinele fizice clientii pot gasi gama completa de produse auto compatibile pentru masina lor, impreuna cu un suport tehnic de calitate. Gasiti si uleiuri auto, acumulatori, filtre, stergatoare si multe alte produse.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*