Bihor: Tânăra care a vrut să incendieze steagul Ungariei arborat lângă sediul UDMR, cercetată penal

674
FOTO: ebihoreanul.ro

Tânăra filmată în timp ce încerca să incendieze steagul Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor, la sfârșitul anului trecut, a fost identificată, aceasta fiind cercetată penal pentru distrugere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, marți,  că dosarul este în curs de cercetare la Poliția municipiului Oradea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

”Polițiștii bihoreni au reușit identificarea persoanei respective, fiind vorba despre o tânără de 21 de ani din Oradea. Aceasta este cercetată penal pentru distrugere. Cazul este în curs de cercetare la Poliția municipiului Oradea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. La finalizarea cercetărilor va fi propusă o soluție corespunzătoare”, a spus Dinu.

O tânără a fost filmată la sfârșitul anului trecut în timp ce încerca să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor, filiala Uniunii precizând atunci că va depune plângere la Poliţie.

Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma.

Reprezentanţii UDMR Bihor susţineau atunci că în ultimele patru luni ale anului trecut s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei şi au depus de fiecare dată plângeri oficiale. Zona are supraveghere video, însă Poliţia nu a cerut vreo înregistrare, astfel că nici autorii nu au fost prinşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.