Home Politic | Administrativ Boc îi recomandă lui Voiculescu să ia exemplul Andreei Moldovan: A ieșit...

Boc îi recomandă lui Voiculescu să ia exemplul Andreei Moldovan: A ieșit în fața uraganului demnă

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, îi recomandă lui Vlad Voiculescu să ia exemplul Andreei Moldovan, care a ieșit „în fața uraganului” cu demnitate și a spus că viața merge mai departe după remaniere.

Emil Boc (PNL) spune că i-a plăcut foarte mult atitudinea Andreei Moldovan, după remaniere: a ieșit cu demnitate în fața uraganului și a spus că decizia trebuie respectată.

„Uitați-vă la reacția de excepție a doamnei Andreea Moldovan. Putem să fim de acord cu unele sau cu altele din lucrurile pe care le-a făcut. Cu siguranță a făcut foarte multe lucruri bune. E un om cu expertiză, dar uitați ce reacție a avut. A ieșit în fața presei, în fața uraganului, cu demnitate și a spus că această decizie trebuie respectată, <eu mă întrc la muncă la Brașov, sunt un director medical recunoscut, o personalitate de excepție, merg mai departe>. A înțeles locul pe care îl are un tehnocrat, pentru că și ministrul, și secretarul de stat sunt oameni politici în esență. Acolo sunt produsul politicii. Au înțeles acest lucru, viața trebuie să meargă mai departe cu altcineva. Nu este o tragedie”, a spus Emil Boc.

Liberalul le transmite membrilor USR PLUS că nu poate fi transformată o problemă personală în problema unei țări.

Boc este de părere că dacă ministrul Voiculescu ar spune că trebuie să meargă mai departe coaliția ar fi o soluție pentru aplanarea scandalului.

„Dacă ar veni și ar spune: <ok, înțeleg mecanismele democratice, poate este nedreaptă decizia față de mine, dar coaliția trebuie să meargă mai departe, nu vă împotmoliți în această remaniere guvernamental>. (…) Poate fi o idee pentru domnul Voiculescu”, a mai spus Boc.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version