V-ati planificat deja vacanta de vara, totul este pregatit, bagajele sunt aproape facute, toti membrii familiei sunt incatati. Ma rog, aproape toti. Singurul care pare sa nu fie prea incantat e catelul. Nu prea ii surade ideea sa stea in cala alaturi de bagaje si alte animalute sau intr-o cusca uitat pe un suport bagaje din tren.

Cu toate astea trebuie sa mearga cu dvs. in strainatate pentru ca nu aveti cu cine il lasa acasa. Ca sa nu il supuneti unui stres inutil si sa va asigurati ca are tot ce ii trebuie pe drum puteti apela oricand la o firma specializata in transport caini international.

Firmele care activeaza in acest domeniu au personal calificat, cu experienta, care sunt pregatiti sa acorde toata atentia patrupezilor, cat timp calatoresc cu masina speciala primesc apa si mancare la discretie si sunt lasati sa mearga si la „toaleta” in timpul drumului lung. Angel Pet Transport este un exemplu de firma care poate sa ii ofere catelului familiei cele mai bune conditii de transport, cainii sunt transportati in U.K si din U.K. in Romania, transportul are loc doar in masini autorizate DSV pentru calatorii de lunga durata.

Cursele oferite de firma de transport caini international dureaza pana in 48 de ore, in functie de locatiile de ridicare si de predare transport caini international. In masina exista aer conditionat, caldura, hrana este primita de doua ori pe zi, sunt scosi afara mereu, pentru conditii speciale de transport, ca si cand animalul ar fi cu stapanul lui, se poate solicita serviciul high class. Catelul dvs. va calatori in siguranta, rapid, in cele mai bune conditii, nu va fi supus unui stres in plus, va fi ingrijit si supravegheat permanent. Soferii au experienta cu animalele asa ca ingrijirea primita va fi una profesionista, fiecare caine va fi tratat foarte bine si i se vor asigura toate conditiile pentru un drum placut pana la destinatie.