Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Transilvania se pregătesc de deschidere! Startul îl va da Sibiul, urmând ca mai apoi să fie inaugurat evenimentul de Cluj și apoi Oradea. Ce surprize au pregătit organizatorii pentru edițiile din acest an, aflați mai jos!

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide pe data de 17 noiembrie. Inaugurarea festiva a Targului  va fi una cu lumina si muzica.Anul acesta, vor urca pe scena celebrul naist Radu Nechifor, impreuna cu formatia sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Impreuna vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sarbatori, care va crea o atmosfera calda si placuta.

Cel mai vizitat târg de Crăciun din țară va fi în acest an și mai atractiv, pentru că te invită și la masă. Între 1-10 decembrie, truck-uri colorate vor staționa în Piața Mică din Sibiu și îți vor pregăti Street Food extraordinar și băuturi calde, într-o atmosferă de sărbătoare.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi inaugurat pe data de 24 noiembrie. Deschiderea va fi una spectaculoasa: de la ora 19.00 va avea loc un concert marca Young Famous Orchestra, apoi de la 19.30 se aprind luminile ornamentale in Piata Unirii, iar la 20.50 trupa Hara isi lanseaza videoclipul  “Ne vedem la Cluj”.

Smiley, Frozen – Regatul înghețat, Moonlight Breakfast sunt doar câteva dintre numele ascunse bine – până acum – în cutiile uriașe de cadouri. Organizatorii au pregătit o mulțime de surprize pentru clujeni și turiști: “Îți era dor de vin fiert, nuci și turtă dulce, nu-i așa? Căsuțele meșteșugarilor revin în Piața Unirii mai multe și mai frumoase, ca să ne bucurăm de bunătăți în timpul activităților – colinde și concerte, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, musical, patinoar, povești la gura sobei, animație stradală și spectacole.” este anuntul organizatorilor.

Târgul de Crăciun din Oradea își deschide porțile pe 30 noiembrie. Orasul concureaza si anul acesta pentru titlul “Cel mai frumos Targ de Craciun din Romania” . In perioada 30 noiembrie-31 decembrie in Piata Unirii va asteapta magia sarbatorilor de iarna intr-un peisaj de poveste. In jurul bradului de Craciun, plin cu mii de luminite,  ajung mai multi artisti consacrati ca Stefan Banica Junior sau Boney M.

O roata gigantica va ridica deasupra orasului, sa vedeti proiectiile magice de pe cladiri, casutele cu bunatati, Bradul de Craciun și patinoarul plin de veselie. Vechile tradiții românești de Crăciun, bucatele bunicii si mestesuguri impletitedin vor cuceri Cetatea Oradea din 8 pana in 17 decembrie.

Foto: Facebook.com