Acesta este cel de-al doilea accident, consumat în aproximativ o oră, în apropiere de Pecica, pe A1. În carambol sunt implicate trei autoturisme.

După ce în jurul orei 11.00, un TIR s-a răsturnat pe autostrada A1, segmentul Pecica – Arad, în apropiere de Pecica, alarma a fost dată din nou. De această dată este vorba despre un carambol, în care sunt implicate trei autoturisme și care s-a petrecut la kilometrul 551, pe A1, tot lângă Pecica.

„Carambolul s-a produs la patru kilometri de Pecica, înspre Arad. La locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD de la Nădlac, un echipaj al ambulanței din substația Pecica și un alt echipaj C2 de la Arad. Până în acest moment știm doar că sunt trei victime și trei mașini implicate”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Nicoară Raveca Mărioara, manager general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

O victimă, în comă, transportată cu elicopterul la Timișoara! 

În urma carambolului au rezultat patru victime. Una dintre ele, din păcate, se află în comă și va fi transportată la Timișoara.

„Din ultimele informații pe care le deținem, este vorba de patru victime. Una dintre victime este în stare gravă, comatoasă și a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Celelalte trei victime, care erau pe picioarele lor, vor fi transportate de echipajele medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Nicoară Raveca Mărioara, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Sursa: Aradon.ro