Carantină și pentru comuna Mintiu Gherlii

239

Instituția Prefectului Cluj a anunțat hotărârea CJSU Cluj nr. 83 din 08.11.2020 prin intermediul căreia se propune instituirea carantinei în localitatea Mintiu-Gherlii din comuna Mintiu-Gherlii, județul Cluj.

Având în vedere situația epidemiologică generată de coronavirusul SARS-CoV-2, care a dus la înregistrarea unei rate de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 10,33 cazuri la 1000 de locuitori în comuna Mintiu Gherlii, precum și evaluarea analizei de risc a comunității din localitatea Mintiu Gherlii, comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj, efectuată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj în data de 7 noiembrie 2020 și avizată favorabil de Institutul Național de Sănătate Publică, s-a propus instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 09.11.2020, pentru o perioadă de 14 zile, în localitatea Mintiu Gherlii din comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj.

Prin Ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, se vor dispune măsuri obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent sau tranzitează zona carantinată, anunță Instituția Prefectului Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.