Fiecare dintre noi ne-am dori sa existe o reteta magica, menita sa aduca si sa mentina fericirea in cuplu pentru totdeauna. Din pacate, acest lucru nu este posibil si tine de fiecare cuplu cum reuseste sa pastreze armonia in relatie, pentru ca fiecare poveste de iubire este unica si are resorturi diferite si chiar surprinzatoare pentru altii.

Dar exista cateva reguli de bun simt, care, daca sunt aplicate la timp si nu cand lucrurile au scapat de mult timp de sub control, pot nu doar sa salveze o relatie, ci sa o aduca la un alt nivel, mai trainica, mai solida decat pana atunci.

Evident, pe primul loc este comunicarea dintre cei doi parteneri. Si nu este vorba doar despre disponibilitatea celor doi de a vorbi cate-n luna si in stele, ci capacitatea lor de a fi extrem de sinceri unul cu celalalt si de a semnala la timp ce anume este pe cale sa nu functioneze intre ei, pentru ca impreuna sa repare acolo unde este posibil.

De asemenea, viata de zi cu zi, cu responsabilitati la job, cu program incarcat, cu oboseala acumulata, stres, nu trebuie sa se transforme intr-o rutina acceptata treptat de amandoi, ca pe un dat ce nu poate fi combatut.

Amandoi trebuie sa-si faca timp pentru tandrete, sa nu renunte la momentele romantice de la inceputul povestii lor de iubire, cautand mereu prilejuri pentru a-si condimenta viata intima, vezi magazin sex shop Bucuresti, moduri surprinzatoare de a evada din cotidian etc.

Este important ca cei doi sa nu isi propuna sa schimbe ceva din personalitatea partenerului,desi  manati de intentii bune si convinsi ca este spre binele lui, precum si al relatiei, pentru ca este de fapt un demers fara sorti de izbanda, care va aduce doar dezamagiri de ambele parti.

Totodata, relatia de cuplu va fi avea de castigat substantial atunci cand pe cei doi ii leaga, dincolo de povestea lor de iubire, o prietenie adevarata. Faptul ca fiecare dintre cei doi sunt unul pentru celalalt cel mai bun prieten, omul caruia ii destainuie cele mai profunde ganduri, temeri, sperante sau planurile care il anima, este prima persoana pe care si-o doreste aproape fie ca este vorba despre o problema dificila sau despre un moment fericit, este o garantie ca povestea lor are toate sansele sa reziste si sa invinga proba timpului.