Povestea de dragoste dintre Elena Udrea şi mai tânărul  Adrian Alexandrov a devenit subiect de pariuri. Astfel, cea mai cunoscută casă de pariuri online din România, winmasters, oferă o cotă excelentă pentru ca Adrian Alexandrov să o ceară pe Elena Udrea, iar aceasta să spună DA.

Dacă în politică lucrurile nu au mers prea bine pentru Elena Udrea, aceasta ratând  intrarea in Parlamentul la alegerile din decembrie trecut, viaţa amoroasă a celei mai celebre blonde din politica românească este la cote maxime. Elena Udrea trăieşte o poveste de dragoste care, cel puţin prin obiectivele paparazzilor de la ziarele tabloide,  pare una sinceră si foarte frumoasă, alături de tânărul Adrian Alexandrov.  Cei doi sunt văzuţi mereu împreună,  la evenimente mondene sau în locuri publice, unde nu se sfiesc să îşi arate sentimentele.

Chiar dacă lucrurile par roz pentru cei doi îndrăgostiţi, casele de pariuri nu le dau prea multe şanse să treadă la nivelul următor, care ar fi o cerere în căsătorie. Astfel, în oferta casei de pariuri online winmasters a apărut un pariu care spune totul despre cum văd profesioniştii şanselor relaţia dintre cei doi: cota ca Elena Udrea să accepte o eventuală cerere în căsătorie din partea lui Adrian Alexandrov până la sfârştiul anului este de 4.00, în vreme ce probabilitatea ca acest lucru să nu se întâmple este cotată cu 1.20.

Previziunile bookmakerilor nu sunt tocmai vesele pentru cei doi însă poate că, în cele din urmă, dragostea va învinge.

Sursa foto: cancan.ro

 

Publicitate