O tânără din Sibiu a trecut prin clipe  de cosmar dupa ce a fost agresată vineri în jurul orei 14.30 pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Sibiu de un bărbat. Lu Knobloch a ajuns la spital în urma traumei, iar poliția îl caută acum pe agresor.

Tânăra a povestit pe Facebook tot episodul. ’’IERI (n.r. – vineri), pe la 14:30 MERG CU COPIII pana la Lidl. Vin dinspre Calea Dumbravii, sens giratoriu, intru pe MIHAI VITEAZU. In fata semaforului spre Calea Cisnadiei, langa BANCA TRANSILVANIA, un AUDI ROSU, nr: SB-69-PAO imi taie calea si se pune in fata mea la semafor. Semaforul fiind verde, ii fac semn la om sa mearga inainte… Si se da jos din Audi o mini-matahala, imi smulge usa, ma injura si urla la mine “cine te crezi sa-mi tai mie calea?”… Repet, omul era IN FATA mea la semafor. Ma mai injura o data si merge la masina lui. Semaforul e verde, ii fac dinou semn sa mearga inainte, omul se da jos furios din masina, smulge usa mea, ma ameninta ca ma omoara, ma injura si MA LOVESTE cu toata puterea PESTE FATA!!!! Apoi pleaca cu nonsalanta. Eu raman acolo. O mama cu doi copii in masina. Ambele fete minim socate. Ce sa fac acum? M-am gandit ca o mama – sa duc copiii acasa. Apoi am sunat la urgenta. Mi-am pierdut constienta, am stat 11 ORE LA URGENTA ca sa fac toate investigatiile necesare: raze, CT, luni urmeaza RMN…

Port guler.
Am vanatai.
Am portiera stricata.
Omul a plecat.
Nonsalant.

Va rog sa dati share POSTARII pana aflam cine este. Trebuie ca acest om sa ajunga in fata organelor competente, in fata POLITIEI, cum e posibil ca in 2018, in Sibiu – Capitala Culturala Sibiu, Intr-un oras cultural de renume mondial, sa se intample asa ceva??? In plina zi a fost mult trafic, multe persoane pe Mihai Viteazu… Daca ati fost acolo ieri, dati-mi un semn, intr-un mesaj privat. Sunt camere de filmat peste tot, sper ca aest individ sa nu scape neidentificat’’, povestește aceasta în postarea sa, care are deja peste 1.600 de distribuiri. Cititorii Ora de Sibiu ne-au semnalt incidentul. Unii ne-au transmis că SB-69-PAO este un autoturism ce aparține unei cunoscute carmangerii din Sibiu. Este vorba de un Audi A7.

Poliția s-as autosesizat și a deschis o anchetă în acest caz.