Poliţiștii din Arad au instituit filtre la intrarea şi ieşirea din oraş după ce o femeie a fost forţată de către mai multe persoane, să urce într-o dubă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, mai mulţi trecători care se aflau în centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul că o femeie a fost răpită.

Martorii le-au povestit poliţiştilor că o dubiţă în care se aflau mai multe persoane a oprit lângă o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Aceştia s-au năpustit asupra femeii şi au urcat-o cu forţa în autovehicul. Femeia ar fi încercat să se opună şi a strigat după ajutor. Poliţia a instituit filtre la intrarea şi ieşirea din oraşul Arad, cu scopul identificării maşinii.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, prin constrângere, a fost forţată să urce într-o autoutilitară, în jurul orei 16.00, în municipiul Arad. Au fost instituite dispozitive de ordine publică şi rutieră la toate ieşirile şi intrările din municipiul Arad şi se fac cercetări în vederea identificării victimei, precum şi tragerea la răspundere penală a celor ce se fac vinovaţi de comiterea faptei de privare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Lorena Radu.