O tânără, în vârstă de 15 ani, a paralizat din cauza consumului nervos în Spitalul de Boli Contagioase.

Din câte se pare, fata s-ar fi dus luni, 20 ianuarie 2020, la spital într-o stare destul de gravă. Pentru că medicii nu ar fi găsit ceva concret, pacienta s-a consumat nervos până a paralizat., scriu jurnalițtii de la presasm.ro

Se pare că fata a fost supusă analizelor medicale, dar medicii nu au descoperit nici o problemă, motiv pentru care nici nu au putut să îi administreze nici un tratament.

CITESTE SI: Cum sa iluminezi corect camera de zi

Părinții spun că fica lor ar fi paralizat de la consumul nervos, direct pe patul de spital, fără un tratament care să îi îmbunătășeasca starea de sănătate. Ba mai mult, când au cerut să li se aprobe ca aceasta să fie transferată la un spital specializat din Cluj, au fost refuzați.

Potrivit jurnaliștilor sătmăreni, medicii s-ar fi opus și ar fi cerut ca fata să rămână la Satu Mare, deși nu a fost tratată nici un minut. Medicii le-au transmit părinților că fica lor nu suferă de nici o boală, ci are nevoie doar de iubire și dragoste pentru a-și reveni și a ieși din starea care acum o paralizează. Mai exact, minora ar fi depresivă.

Martori la întreaga șcenă ar fi fost și alți pacienți ai spitalului, care au rămas șocați de acest caz.