Ce beneficii ai dacă joci la Netbet?

Ce beneficii ai dacă joci la Netbet?

Netbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, ce le oferă jucătorilor o serie întreagă de facilități încă de la prima înregistrare.

Nimic nu poate fi considerat mai ușor decât să joci de acasă, din fața calculatorului, economisind astfel mult timp pierdut în deplasările către casele de pariuri obișnuite. De aceea, cei mai mulți jucători de pariuri sportive preferă să urmărească un campionat și să găsească cele mai bune strategii de joc, pariind online.

Beneficii pentru perioade de timp prestabilite

Netbet le oferă jucătorilor posibilitatea de a beneficia de un depozit de bani. De exemplu, ai putea ca pentru un depozit de 100 de lei să beneficiezi de posibilitatea de a juca dublu, adică să ai disponibil suma de 200 de lei, la care se adaugă 30 de lei Freebet. Acest beneficiu nu este disponibil la nesfârșit, jucătorii putând beneficia de acest lucru pentru o perioadă de timp de 1-2 luni. Cu toate acestea, este bine să se urmărească atent ofertele casei de pariuri.

Beneficiu pentru prima depunere

Netbet le oferă jucătorilor șansa de a beneficia de un pachet de bun venit. Înregistrarea se face destul de ușor, fiind nevoie de un nume de utilizator și de o parolă. Dacă ai ales deja că Netbet este casa de pariuri online pe care dorești să o încerci, atunci nu îți mai rămâne decât să accesezi site-ul acesteia și să te înregistrezi. La înregistrare vei primi un pachet de beneficii extrem de atrăgător. Pentru primele cinci depuneri vei putea primi anumite depozite, pe care să le poți folosi în timp ce pariezi. Ca atare, am putea vorbi despre constituirea unui depozit destul de mare, dacă efectuezi cinci depuneri. Sunt exceptate de la această regula depunerile făcute prin Neteller și Skrill.

Pariuri pe mobil și beneficii

Și de această dată putem vorbi despre beneficii surprinzătoare. Tot mai multe case de pariuri încearcă să își dirijeze jucătorii și către pariurile pe mobil și de aceea și Netbet s-a gândit la o modalitate de recompensare.

De aceea, chiar dacă pierzi sau câștigi, la Netbet primul pariu este recompensat cu suma de 40 lei, chiar dacă este câștigător sau chiar dacă ai pierdut, singura condiție este sa joci de pe mobil. Poți observa aceste beneficii pe site-ul Netbet. Dând click pe opțiunea „Joacă pe mobil și câștigă 40 lei pentru primul pariu plasat”, te vei putea bucura de această sumă chiar și atunci când ai pierdut. Indiferent dacă joci single sau multiple, acest beneficiu va putea fi luat de jucători, singura condiție fiind aceea a alegerii unor cote de minim 1,60. După rezultate, chiar dacă sunt pierzătoare, jucătorul va fi anunțat că beneficiază de suma pe care a pariat, în limita a 40 de lei. De aceea, ar fi bine ca primul pariu de pe mobil să fie în valoare de 40 de lei, în acest mod fiind protejat de alte pierderi.

Pariul tău acumulator

Netbet îi încântă pe jucători cu tot felul de oferte și de beneficii, așa că mai mult ca sigur această casă de pariuri se numără printre cele mai cunoscute și preferate.

Pariul tău acumulator este un beneficiu acordat constant de Netbet. Dacă optezi pentru pariuri multiple trebuie să știi că vei primi un beneficiu în funcție de selecțiile pe care le-ai făcut pe bilet. De exemplu, este nevoie să faci minim 13 selecții de cote mai mari de 1,20 și astfel primești un depozit în valoare de 50%. Această facilitate este oferită pentru pariurile pre-meci și numai pentru fotbal, tenis, hochei, baschet, baseball.

Foto: Pixabay.com

Categories: Bani și Afaceri

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*