Ce câștiguri se obțin din videochat?

Ce câștiguri se obțin din videochat?

Anunturile de angajare in videochat sunt peste tot: pe internet, in ziare, pe panourile din complexele studentesti si pe stalpii din statiile de autobuz din marile orase Studiourile promit castiguri de mii de euro pe luna, program flexibil si confidentialitate, asa ca oferta devine foarte tentanta, mai ales pentru studente, care pot jongla astfel si cu viata academica, si cu cea sociala, fara probleme. Multe dintre astfel de locuri de munca sunt vazute ca solutii temporare de a face rost de multi bani, in mod rapid sau de a se intretine in perioada facultatii.

E normal sa-ti doresti castiguri mari, sa-ti faci singura programul si sa lucrezi in conditii luxoase, insa aceste avantaje sunt privite cu suspiciune de catre societate. Multi considera ca promisiunile din ofertele de angajare in videochat sunt doar trucuri pentru a ademeni tinere naive sa se dezbrace in fata camerei video si ca realitatea este cu totul alta. Adevarul este ca nu poti sa-ti dai seama de seriozitatea ofertei de angajare decat dupa ce verifici ce s-a scris in presa despre acel studio de videochat si dupa ce vizitezi locatia, stai de vorba cu un reprezentant al companiei respective si, eventual, cu cel putin un model care lucreaza acolo si te asiguri ca totul este exact asa cum ai citit in anunt.

In acest domeniu exista studiouri de videochat, care functioneaza 100% legal si respecta toate reglementarile in vigoare. Asigura modelelor contract de artist-interpret, le platesc asigurarile sociale, ofera asigurare medicala privata si conditii excelente de munca, care implica echipamente performante, suport tehnic non stop, aparate de fitness, make-up artist, hairstylist, profesoara de limba engleza si de cultura generala si multe alte beneficii. Desi, in astfel de cazuri, modelul imparte castigurile cu studioul de videochat in mod egal, acesta tot ajunge sa aiba venituri foarte mari.

In general, un model aflat la inceput de drum incepe de la 1.000 de dolari si dupa cateva luni de training si de activitate, cu ajutorul promovari intense realizate de departamentul de marketing al studioului, poate ajunge sa castige intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna. In acest domeniu, castigurile sunt direct proportionale cu seriozitatea, efortul si implicarea modelului, asa ca nu exista limita superioara. La Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, cu locatii in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova si chiar si in Los Angeles, Statele Unite, exista modele de succes, care castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna.

Desigur, pentru acesti bani, ele muncesc extrem de mult. Multe modele cred ca videochatul este floare la ureche si trateaza aceasta meserie foarte superficial. Faptul ca programul este flexibil nu inseamna ca muncesti doar cand ai chef si cat ai chef, pentru ca in ritmul acesta nu-ti vei atinge niciodata obiectivele financiare. La un studio de videochat, nu conteaza ca muncesti 4 sau 8 ore pe zi, 4 sau 6 zile pe saptamana, important este sa acumulezi 40 de ore pe saptamana, la fel ca la oricare alt loc de munca. De asemenea, contrar parerii generale, in videochat, aspectul fizic este mai putin important decat personalitatea. Daca barbatii care apeleaza la astfel de servicii ar dori doar sex si nuditate, le-ar putea gasi gratuit, la doar un click distanta. Insa ei cauta si platesc pentru compania modelelor de videochat, pentru a lega relatii autentice si pentru a se simti valorosi.

De altfel, videochatul non adult, cel in care nuditatea este interzisa, iar modelul se bazeaza pe inteligenta sa pentru a seduce un barbat, este din ce in ce mai popular. In astfel de cazuri, modelele doar stau de vorba cu membrii site-urilor, ii asculta fara sa-i critice si le ofera suport emotional. In ziua de astazi, cand oamenii resimt izolarea fata de semenii lor in mod pregnant, modelele de videochat ajung sa indeplineasca rolul de prietena de suflet sau chiar de psiholog. Cele care isi fidelizeaza membrii si isi respecta angajamentele luate fata de acestia ajung sa castige sumele promise in anunturile de angajare in videochat si chiar mai mult. In numai cativa ani de activitate, ele isi pot cumpara un apartament si o masina si sa duca o viata fara griji financiare.

Categories: Social

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.