Ce criterii indeplineste o tabla magnetica de calitate

Ce criterii indeplineste o tabla magnetica de calitate

Persoanele care administreaza un business sau au in subordine mai multi angajati stiu foarte bine ca nu pot obtine profit si eficienta fara sedinte de lucru si prezentari. Multe dintre momentele-cheie ale activitatii angajatilor au loc in sala de sedinte, de aceea este necesara o tabla magnetica de calitate. O astfel de tabla este utila pentru a asigura captarea atentiei intregii echipe.

Prezentarile Power Point sunt deja de domeniul trecutului, acum toti opteaza pentru tabla magnetica, un dispozitiv care si-a castigat popularitatea intai in institutiile de invatamant, apoi in cladirile de birouri. Tablele magnetice sunt folosite fie ca suport pentru alte materiale, fie ca suprafata de scris.

Cum alegi o tabla magnetica buna?

Tabla magnetica trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a-si dovedi eficienta, pentru a atrage atentia cumparatorilor si pentru ca este o investitie importanta pentru firma. Spre exemplu, tabla magnetica trebuie aleasa in functie de domeniul de utilizare.

Cu alte cuvinte, cumparatorii trebuie sa stie exact la ce vor folosi acest produs pentru a alege intre table magnetice simple si piese pe care se pot scrie mesaje pe care sa le vada colegii, angajatii, elevii, studentii.

Suprafata tablei magnetice este foarte importanta. O tabla magnetica de calitate este aceea pe care se poate scrie cu litere suficient de mari, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa se restranga sau sa stearga anumite informatii care nu mai incap. De asemenea, suprafata tablei magnetice poate fi realizata din materiale precum melamina, sticla sau portelan.

Tablele magnetice din melamina au un pret mic, insa nu sunt foarte durabile in timp. Modelele de portelan sunt ceva mai scumpe, dar au si o garantie mai mare, de pana la cativa ani. Ultimele modele, cele cu suprafata de sticla, se incadreaza in decoruri avangardiste, sunt foarte rezistente si au o durata mare de viata.

Nu in ultimul rand, tabla magnetica buna trebuie sa se monteze usor in perete, sau, daca este vorba despre o tabla magnetica cu suport, trebuie sa poata fi mutata cu multa lejeritate dintr-o incapere in alta. Unele modele de table magnetice sunt construite fara rama, in timp ce altele sunt protejate de o rama mai lata, din lemn, plastic sau metal.

O tabla magnetica de calitate are si accesorii de calitate

O tabla magnetica de calitate este livrata, de cele mai multe ori, impreuna cu markere speciale, cu burete si solutii de curatare, unele pachete incluzand chiar si magneti. Tablele magnetice pentru copii sau pentru activitatile educative ofera litere sau cifre magnetice, precum si diverse figurine, in timp ce tablele magnetice special create pentru activitati de birou au altfel de accesorii.

Tablele magnetice se numara printre cele mai apreciate produse in birourile individuale, precum si in salile de curs sau de prezentare. Tabla fara accesorii nu prea este utila, iar achizitionarea acestora inseamna un efort financiar suplimentar.

In oferta magazinului online Absolut Office exista table magnetice de diferite dimensiuni, din materiale variate, cu garantie de pana la 7 ani, produse performante si de calitate, potrivite pentru un birou organizat si pentru succesul sedintelor.

 

Categories: Bani și Afaceri

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*