Ce este tamplaria din PVC si de ce tot mai multe persoane o aleg pentru casele lor?

141

Tamplaria PVC este pentru fabricarea ferestrelor, usilor si incintelor cu profile PVC elaborate. Profilele din PVC sunt produsul ideal pentru a face ferestre, deoarece are proprietati excelente de izolare, cu mult peste alte materiale, cum ar fi lemnul sau aluminiul.

In prezent ferestrele care sunt cel mai des solicitate pentru a le inlocui pe cele vechi sunt cele realizate cu tamplarie PVC.

Diferitele procese prin care trece tamplaria PVC pentru a se transforma in ferestre eficiente, sunt fundamental reduse si din vechile proceduri raman doar cea de extrudare, decupare, sudare, asamblarea hardware-ului, plasarea imbinarilor si, in cele din urma, se plaseaza si geamurile. Modul in care se desfasoara fiecare dintre procese este proiectat cu scopul ca tamplaria din PVC sa ofere multiplele sale avantaje consumatorului, cum ar fi o fereastra din PVC fabricata la cele mai inalte standarde de calitate. Acestea sunt principalele motive pentru care tot mai multi aleg acum tamplarie din PVC pentru casele lor.

Ce avantaje ofera tamplaria din PVC?

Printre principalele avantaje ale tamplariei pvc se numara:

  • Proprietatile sale excelente de izolare si siguranta. Ferestrele din PVC ofera cea mai buna izolare termica si acustica datorita naturii „neconductoare” a plasticului. Iar acest lucru se reflecta in economiile de energie si economice pentru casa noastra;
  • Au o durata lunga de viata, pana la aproximativ 50 de ani;
  • Nu au nevoie de intretinere. Este suficient sa fie curatate cu o carpa umeda si sapun sau, pentru a le face si mai bune, cu un produs specific pentru profilele din PVC. Acesta este un mare avantaj fata de ferestrele din lemn, care necesita o intretinere constanta si costisitoare.

Unul dintre punctele cheie pentru care s-a constat o crestere mare a achizitiei de ferestre din PVC este ca s-a terminat cu miturile false care spuneau ca tamplaria din PVC nu este ecologica. 

Dar, in plus, exista si alte motive pentru care, in ultimii ani, cererea pentru acest material a crescut foarte mult: costul omniprezent al energiei electrice, o mai mare constientizare ecologica si noi reglementari privind eficienta energetica. 

Tamplaria pvc respecta cerintele reglementarilor in vigoare, cum ar fi Codul Tehnic (CTE). Aluminiul, de exemplu, cu sau fara ruperea podului termic, nu se conformeaza in toate zonele climatice si, in cele in care se conformeaza, necesita sticla de mare capacitate de izolare si profile cu sectiuni mari.

Cu toate acestea, este esential ca in momentul in care se cumpara tamplarie PVC sa fie alese doar produse de buna calitate, asa cum se intampla cu tamplarie Salamander pentru ca doar produsele premium asigura cele mai bune rezultate. 

Alegerea unui producator care sa ofere calitate este foarte importanta pentru ca altfel este posibil ca ferestrele sa nu asigure tot ce promit. In plus, este bine sa fie alese ferestre care sunt facute dupa cele mai noi standarde pentru ca acest domeniu a evoluat foarte mult, ceea ce inseamna ca vechile ferestre nu prea mai au nimic in comun cu cele noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.