Cea de-a 9-a ediție a Zilelor Clujului a început astăzi, 27 septembrie, cu două evenimente în centrul cărora s-au aflat copiii.

Cea de-a 9-a ediție a Zilelor Clujului a început astăzi, 27 septembrie, cu două evenimente în centrul cărora s-au aflat copiii.

La aniversarea a 100 de ani de la înființare, elevii Colegiului Național „George Coșbuc”, ai Colegiului Național „Emil Racoviță” și ai Colegiului Național „George Barițiu” au sărbătorit în Piața Unirii, printr-un flashmob colorat.

Tot în Piața Unirii, peste 1000 de elevi ai școlilor clujene au realizat un sincron-record prin muzică și sport în cadrul evenimentului „Rhythm of the City”.

De asemenea, scena din Piața Unirii a găzduit spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT, după Vasile Alecsandri și Matei Millo, pe muzica Adei Milea și pus în scenă de actorii Teatrului Național Cluj-Napoca.

Ediția 2019 a Zilelor Clujului marchează, prin evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene remarcabile, care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.

Zilele Clujului 2019 este organizat de Primăria Cluj-Napoca împreună cu peste 100 de companii, ONG-uri, voluntari și instituții, care împreună cu membrii comunității, creează an de an o poveste minunată.

Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia i se adresează: deschisă, creativă, dinamică, fiind un eveniment de referință pentru identitatea culturală a orașului, cu activități diverse pentru toate gusturile și vârstele.

Vă invităm așadar, la sărbătoare! E „Cluj”iversare!

 

Categories: Cluj, Eveniment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.