CFR Călători suplimentează trenurile de Sfânta Maria

290

CFR Călători a anunțat vineri că va suplimenta cu vagoane trenurile pe rutele pe care se înregistrează cele mai mari solicitări în perioada sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, trenurile Regie și InteRegio care circulă pe distanța Cluj Napoca – Gherla – Dej Călători și retur, precum și trenurile cu destinația Cluj Napoca dinspre/spre Moldova și Banat vor fi suplimentate cu vagoane pentru preluarea fluxulului de călători spre/dinspre Mănăstirea Nicula de lângă Gherla.

De asemenea, trenurile CFR Călători care circulă pe liniile spre Putna și Cacica, vor fi suplimentate cu vagoane și vor avea modificări în orarul de circulație, pentru transportul pelerinilor la centrele de pelerinaj.

Totodată, în aceeași perioadă vor fi suplimentate cu vagoane și Trenurile Soarelui, pentru turiștii care merg pe litoral în acest sfârșit de săptămână.

Modificările vor fi operate în perioada 13-15 august.

„CFR Călători face eforturi susținute pentru menținerea în circulație a tuturor unităţilor de material rulant dotate constructiv cu instalații de climatizare. Întregul parc de vehicule feroviare este verificat din punct de vedere tehnic – funcțional înainte de plecarea în cursă, pentru evitarea defectărilor în parcurs. Pot aparea situații în care, din cauza temperaturilor exterioare crescute de peste 35 de grade care la nivelul şinei şi a cutiei vagonului pot însemna și peste 50 de grade Celsius sau a deschiderii geamurilor în parcurs, instalaţiile de climatizare să funcționeaze fără a mai asigura răcirea în parametri normali”, a transmis compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.