Sursa: Telekomsport

CFR Cluj a câştigat şi al doilea amical al stagiului de pregătire din Antalya. Ardelenii au trecut cu 2-0 de Ludogoreţ, prin golurile lui Adam Lang, minutul 17, şi George Ganea, minutul 87. În primul meci, liderul Ligii 1 Betano trecuse de FC Zurich cu 2-1.

Antonio Conceicao a trimis în primul ”11” cei mai buni fotbalişti. A jucat într-un 4-3-3, cu următoarea formulă: Jesus – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovic, Ioniţă, Bordeianu – Deac, Ţucudean, Omrani. În a doua repriză antrenorul a efectuat mai multe schimbări, dar echipa a fost la fel de solidă şi a continuat să atace. De altfel, autorul golului secund, Ganea, a venit de pe bancă. El fusese introdus în teren în minutul 82.

La Ludogoreţ, Cosmin Moţi, Adi Popa şi Claudiu Keşeru au fost titulari, dar au fost înlocuiţi în partea secundă. Dragoş Grigore a fost introdus la pauză, chiar în locul lui Moţi.

În următorul meci al pregătirii, ardelenii vor întâlni, pe 25 ianuarie, formaţia slovacă AS Trencin. CFR va debuta în campionatul intern pe 2 februarie, când este programat duelul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

Sursa foto: telekomsport.ro