Au fost împuşcături, joi seară, pe strada Meziadului din Oradea, la sediul firmei Marianei Gal, soţia fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, scriu jurnalistii de la ebihoreanul.ro

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele exacte ale evenimentului. Din câte se pare, Mariana Gal a sunat la 112, cu puțin timp înainte de ora 22, să reclame că pe peretele de sticlă al firmei a descoperit urmele unor gloanţe.

La momentul producerii incidentului nu ar fi fost nimeni în firmă și nu au existat victime.

“Poliţiştii de la Serviciul Ame, Explozivi şi Substanţe periculoase s-au deplasat la faţa locului şi, într-adevăr, pe peretele de sticlă indicat de reclamantă au fost găsite 4 urme, iar în interiorul clădirii au fost găsite şi două bile”, a declarat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Este posibil ca arma să fie una de tip AirSoft, neletală, dar acest fapt urmează să se stabilească cu certitudine după efectuarea expertizei în cauză.

Cert este că reclamanta a făcut plângere pentru distrugere şi ameninţare, susţinând că, prin acest incident se simte în pericol.

Sursa: ebihoreanul.ro