CLUJ: Cinci noi sectoare de drumuri județene propuse pentru reabilitare și modernizare în 2017. De unde vin banii

CLUJ: Cinci noi sectoare de drumuri județene propuse pentru reabilitare și modernizare în 2017. De unde vin banii

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre privind suplimentarea listei drumurilor județene ce vor fi reabilitate și modernizate în anul 2017. proiect ce urmează a fi supus aprobării plenului Consiliului Județean.  

„Este o nouă veste bună pe care le-o dăm clujenilor, aceea că cinci noi sectoare de drumuri județene vor beneficia de ample lucrări de reabilitare și modernizare, în profunzimea drumului, cu toate beneficiile ce decurg de aici”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, ca o consecință a contractării de către Consiliul Județean Cluj a creditului bancar în valoare de 225.000.000 de lei pentru finanțarea lucrărilor de modernizare a drumurilor județene, a rezultat o sumă de 9.055.670 de lei disponibilă ca urmare a schimbării sursei inițiale de finanțare, respectiv din bugetul județului Cluj în finanțarea obținută prin credit.

Suma astfel rezultată în plus este propusă de Președintele Consiliului Județean Cluj pentru a fi folosită tot în scopul reabilitării și modernizării unor sectoare de drumuri județene, respectiv pentru finalizarea lucrărilor de investiții pe un număr de cinci sectoare de drumuri județene: DJ 108C (Mănăstireni – Călata – Mărgău), DJ 103J (DN1R – Sâncraiu – Aluniș), DJ 107N (Gura Râșca – Someșul Rece), DJ 107N (Băișoara – Valea Ierii) și DJ 109B (Fundătura – Cornești).

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*