Exista cateva destinatii in care trebuie sa ajungem macar o data in viata, iar Egipt, cu istoria sa milenara, isi merita locul in aceasta categorie selecta.

Leaganul uneia dintre cele mai evoluate civilizatii ale antichitatii, Egipt ne ofera astazi numeroase motive sa ii descoperim secretele: misterioasele piramide de lângă Cairo vegheate de Sfinx, templele faraonilor din Valea Regilor, Manastirea Sfanta Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai, statiunile Hurghada si Sharm el Sheikh scaldate de apele limpezi ale Marii Rosii, bucataria savuroasa. Sunt tot atatea motive pentru care o vacanta in Egipt se transforma automat intr-o experienta de neuitat.

Vacantele in Egipt reprezinta o adevarata oaza de relaxare, dar in acelasi timp si o incursiune intr-una dintre cele mai mari culturi ale lumii.

Chiar și în aceste vremuri de pandemie aveți noi opțiuni pentru vacanța dumneavoastră, prin zborurile charter CLUJ – HURGHADA, operate de compania aeriană FlyEgypt, în fiecare zi de miercuri și duminică. Rezervă sejurul tău prin Express Travel International – ETI Romania și agențiile partenere.