Cluj: Magazinul USAMV, zilnic luat cu asalt de pensionari si studenti

Cluj: Magazinul USAMV, zilnic luat cu asalt de pensionari si studenti

Zeci de pensionari au stat, luni, la coadă la noul magazin propriu al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, deschis într-un nou spațiu, aceștia fiind atrași de prețurile mici și de produsele proaspete.

Directorul societății care administrează magazinul, Lucian Cuibus, asistent universitar la USAMV, a declarat, presei, că în noul spațiu vor fi vândute și produse alimentare ale micilor producători din zonă, pentru a-i promova, cum ar fi miere, pâine, ulei presat la rece sau ciocolată.

„Am investit într-un nou spațiu pentru magazinul propriu al universității, unde vindem produse din carne, ouă, lapte, iaurturi. Era necesar acest lucru, deoarece clienții ne-au cerut o cantitate mai mare de produse. De asemenea, aducem și produse de la micii producători din zonă, pentru a-i promova – miere, pâine, ulei presat la rece, ciocolată, deoarece în supermarket-uri sunt multe produse din import. Pe viitor, încercăm să ne extindem în fiecare cartier al municipiului Cluj-Napoca. Vrem să aducem și o gamă nouă de produse inovative, cum ar fi sucuri cu probiotice. Calitatea produselor noastre este net superioară, toate provin din ferma noastră de la Cojocna, unde creștem porci, găini, capre și vaci, iar procesarea o facem la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor”, a spus Naș.

Vânzătoarea Emilia Neag susține că între orele 10-14 se înregistrează tot timpul coadă, majoritatea clienților fiind pensionari, care sunt atrași, în principal, de prețurile mici practicate, dar vin să cumpere și angajați și studenți ai USAMV.

O pensionară a spus că merge să se aprovizioneze de la noul magazin, deoarece marfa este proaspătă și are un gust foarte bun, care îi amintește de cel din copilărie.

Am o părere foarte bună despre acest magazin, majoritatea pensionarilor venim aici să ne aprovizionăm pentru că produsele sunt mai ieftine. Au ouă de la 0,30 de lei, lapte crud integral de vacă la 3 lei litrul, cu 4% grăsime, mezeluri, care au multă carne în ele, iaurt. Eu cumpăr de la USAMV de 4 ani, dar acum magazinul este mai mare, mai încăpător și mai modern. Sunt produse românești, naturale”, a spus o pensionară aflată la coadă.

Un alt client a lăudat produsele și prețul acestora, menționând că, pentru pensionari, orice economie făcută la cumpărături este binevenită.

„Ne place foarte mult aici, decât să mergem să luăm ouă, carne și lactate din supermarket-uri, unde nu știi cum sunt produse. Am încredere în cei de la USAMV, pun mare preț pe calitate. Merită să stai la coadă pentru ele, ca pe vremuri”, a spus acesta.

 

Categories: Cluj, Social

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*