Clujeanul I. Aurel Pop, luat în calcul de PSD drept candidat la prezidențiale. Marcel Ciolacu: “E o încântare să vorbești cu el!”  

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl indică pe președintele Academiei Române, clujeanul Ioan Aurel Pop, drept posibil candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale.

„Nu neapărat, nu sunt doar eu, mai sunt oameni în România”, a spus Ciolacu la postul Antena 3 CNN, atunci când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024; indicat din partea PSD a fost în acest sens președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.

„Am stat cu președintele Academiei, e o încântare să vorbești cu el. E om de stânga care gândește complet. Nu l-am întrebat pe domnul Pop dacă vrea”, a comentat Ciolacu. 

„E un om de stânga complet, un om care gândeşte de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale – vedeţi că încet, încet venim la bază – sunt social-democrate. Românii – şi nu numai românii, întreaga Europă şi întreaga lume au nevoie de o conducere de stânga, să se reaşeze lucrurile”, a concluzionat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.