Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar artistul și trupa lui vor încânta audiența cu atât cu piesele de pe ultimul album, cât și cu hituri celebre precum: „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Are You Gonna Go My Way”, „Fly Away”, sau „American Woman”.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare săptămâna viitoare, miercuri, pe data de 19 septembrie, de la ora 11:00, pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.