Concert Smiley la Târgul de Crăciun din Florești. Organizatorii prmit un spectacol memorabil.

După ce săptămâna trecută, Puya a concertat pe scena Târgului de Crăciun din Florești, acompaniat de sute de luminițe din public, în 16 decembrie, un alt artst iubit de publicul din România, Smiley, promite un spectacol memorabil. Primarul Bogdan Pivari a anunțat că reprezentațiile din 16 decembrie va începe de la ora 18.00 în cadrul Winter Dream din Parcul Poligon.

„Azi avem din nou parte de concerte live la Winter Dream, Târgul de Crăciun din Florești. Smiley va oferi un spectacol  memorabil! Ne vedem azi începând cu ora 18 să descoperim magia #WinterDream2023 Winter Dream 2023 cu Smiley, Live”, a arătat primarul Bogdan Pivariu.

Seara de 16 decembrie va debuta  cu Radu S Band la ora 18:45. La ora 19:45, scena va fi preluată de Cabron. Momentul culminant al serii va fi concertul lui Smiley, vedeta emisiunii „Vocea României”, programat pentru ora 21:00.

Deja organizatorii Winter Dream au arătta că peste 30.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de Crăciun din Florești. Săptămâna trecută, sute de oameni au urmărit concertul Puya cu luminițele de la telefoane pornite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.