Concurs !!! Castiga o astrograma

Ce este o astrograma? Eu as zice ca este amprenta energetica a sufletului. Sau, mai simplu, este o fotografie a Planetelor in momentul nasterii. In ce semne, in ce case si cum comunicau ele – asta aflam din astrograma.

Intr-o astrograma sunt zece Planete de analizat, includem aici si Soarele, Luna dar si Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto. Pe langa ele mai sunt si Nodul Nord, Lilith si multi alti asteroizi. Pozitiile lor in semne si case, dar si aspectele pe care le fac, ne caracterizeaza pe noi ca oameni, ne impacteaza si ne ghideaza sau ne pot influenta.

Toti in unde se afla Soarele in momentul nasterii pentru ca asa aflam zodia. Si mai departe? Cum se manifesta energia lor si cum ne impacteaza? Cum de suntem unici? Cum reactionam emotional? de ce asa si nu altfel? Dar cum gandim? Cum iubim? Cum ne manifestam? Suntem inspirati, creativi? Sau mai degraba tehnici si rationali? Sau suntem creativi, dar rationali? Orice este posibil. Eu va pot spune in functie de astrograma care sunt tendintele pe care le aveti. Intr-o harta natala nu ‘’citesti in stele’’, nici nu ‘’ghicesti’’.

Daca vrei sa participi, intra pe instagram si urmeaza pasii. Bafta!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.