Contează ce tip de baterii de duș folosim?

Spune-mi ce duș folosești și îți spun cât de bine te răsfeți! Chiar dacă la clasa de accesorii din dotarea băilor avem tendința de a minimaliza importanța acestora, acestea pot de asemenea să contribuie la experiența ta de relaxare. 

În materie de baterii dus ceea ce alegi poate fi avea și o contribuie în estetica băii. Cel puțin când vine vorba de opțiunile de produse din gama de la Afa Design, fii sigură că bateriile sunt deopotrivă estetice și practice. Ai de ales între cele încastrate sau montate clasic pe perete, lucioase, mate, satinate sau perlate. Din marea de opțiuni aici descoperă variantele cu termostat inclus, cu duș sau de forme fel de fel. 

Ce baterie de duș alegi depinde de amenajarea băii tale 

Atât în băile amenajate minimalist, cât și în cele mai pretențioase, fiecare detaliu contează. Pentru un spațiu autentic, funcțional și 100% pe placul tău, alege finisajele potrivite. De la baterii cu design contemporan care se integrează perfect în spațiile moderne, până la modele cu influențe tradiționale care emană eleganță, alegerea bateriei de duș devine o expresie a gusturilor și nevoilor tale unice, transformând baia într-un sanctuar de relaxare și bun gust. Nimic nu este lăsat la întâmplare, mai ales că o decizie are efect asupra întregii încăperi. 

În majoritatea băilor vom găsi bateriile de duș monocomandă. Sunt mai practice și mai compacte. Cu toate acestea, dacă îți dorești să creezi în propria baie un sanctuar al relaxării, nu te vei mulțumi cu opțiuni simple. Bateria de duș încastrată este de o eleganță aparte, în timp ce cea care are integrat termostat și tavă de duș creează acel efect de lux, prin modul în care curge apa. 

Dacă ești adepta stilului minimalist este posibil să îți surâdă ideea de baterie care are nu clasicul mâner, ci unul subțire. Că e gri sau auriu imediat iese în evidență. Sau poate că vei prefera pe cele cu buton de presare, nicidecum de cele cu mâner. 

Așadar, descoperă și tu magazinul online www.afa-design.ro și diversitatea tipurilor de baterii de dus. Oricare ar fi alegerea, poți comanda simplu și rapid, ai garanții incluse și super prețuri pentru calitatea premium pe care o oferă. 

Contează culoarea?

Desigur că poate cromatic te va atrage ideea de a avea o baterie de duș neagră sau albă, în orice caz ceva diferit de stilul clasic, de griul specific inoxului. Însă, această alegere depinde de restul amenajării băii tale. 

În general, cele aurii sunt recomandate în băile rustice sau în cele clasice, pe când negrul este alegerea celor nonconformiști, potrivită în amenajării băilor în pas cu tendințele actuale. 

Alege ce îți place, dar fii sigură că este vorba de calitatea premium, de finisaje moderne și care îți vor garanta funcționalitate îndelungată. De la Afa Design poți comanda simplu și rapid, cu livrare oriunde în țară. Primești garanții aferente și, în completare, tot de aici poți comanda și celelalte obiecte sanitare. 

Contact: 

0740 118 027

0743 113 983

vanzari@afa-design.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.