Corsetul de slăbire, între mit și realitate

120

Ați auzit probabil despre tot felul de metode de slăbit. Unii vorbesc despre înfometare, însă puțini rezistă acestei abordări. Unii vorbesc despre ceaiuri minune sau câte și mai câte suplimente. În realitate însă, această așa zisă bătălie trebuie să fie pe mai multe fronturi, altfel n-ați făcut mare lucru.

Așadar, sport, dietă, precum și unul din acele corsete de slabire de la Clessidra ar putea să vă ajute. Sunt produse care alese corespunzător – ca mărime, purtate corect de asemenea – au toate șansele să contribuie la procesul de slăbit. Iată cum!

Corsetele modelatoare au efect imediat, dar și pe termen lung

Pe abdomen depunem mai ușor grăsime, dar nu la fel de ușor scăpăm de ea. Ați observat probabil că atunci când dorim să slăbim din această zonă corporală poate mai greu reușim să o facem. Dar nu este însă imposibil.

Gama de corsete modelatoare ar putea să ajute. Acestea au efect imediat, în sensul în care aplatizează zona și deci creează instant acel efect de talie micșorată, mai îngustă ca niciodată parcă. Purtate pe termen lung, aceste corsete modelatoare impun tendința abdomenului de a rămâne aplatizat, de a nu se mari în volum. Ajută la retragerea burții și prin efectul termic creat, pierderea centimetrilor în talie este un efect resimțit.

Când și cum să purtați un corset de slăbit

Dar cum îl alegeți mai întâi de toate? Ei bine la Clessidra există o gamă vastă de astfel de produse și implicit de lenjerie modelatoare. Alegerea trebuie să fie corespunzătoare cu mărimea purtătoarei. Adică nu merită aleasă o mărime mai mică, pentru că este un chin să purtați ceva ce nu va vine. Iar efectul de talie subțire este vizibil oricum.

Pe măsură ce pierdeți centimetri din talie puteți ajusta corsetul la un alt rând de sistem de prindere – acestea sunt de tip moș și babă în 3 rânduri.

De asemenea, alegeți în funcție de cum și când îl veți purta. Există variante cu efect de compresie ridicat și foarte ridicat, chiar agresive, recomandate pentru cele care lucrează mușchii intens la sala de forță. Atenție însă, nu oricine poate suporta astfel de corsete.

Corsetele de slăbit cu efect multiplu

Acum că am stabilit că nu este un mit faptul că un astfel de corset ajută realmente la slăbit, merită amintit și de faptul că au efect multiplu. Din nou, depinde de tipul de corset ales. Cele de la Clessidra însă au în mod cert efect de ridicare a bustului, aplatizează abdomenul, oferă suport lombar bun și totodată corectează postura. Unele dintre ele pot fi utilizate zilnic, chiar și postnatal – atenție însă, pentru cele care au născut recent prin cezariană un corset de acest gen trebuie ales din rândul celor special create în acest sens.

Corsete invizibile, adică cele insesizabile pe sub haine, cele care abia se simt când sunt purtate și au un efect imediat de subțiere a taliei sunt disponibile la clessidra.ro. Nimeni nu va ști micul vostru secret, al taliei de viespe!

Contact:

contact@clessidra.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here