Cosmin Gușă dezvăluie într-o postare făcută pe Facebook, motivul real care stă în spatele infectării cu Covid-19 a afaceristul Viorel Cataramă.

Analistul politic a avut o discuție telefonică cu Viorel Cataramă, care printre altele i-a marturisit lui Gușă că are în plan un proiect politic denumit Uniunea Patrioților Români.

Iată postarea:

Ce vrea Viorel Catarama? Atentie, si multi altii alaturi de el!
Plus, „meciul” Gadea-Catarama, a doua partida …

CITESTE SI | Turkish Airlines anunță reluarea zborurilor către Cluj-Napoca și București

N-am vorbit cu Viorel Catarama de vreo 2 luni, asa s-a nimerit in context „criza plus izolare”. Aveam insa informatia ca, impreuna cu alti capitalisti romani, „mosheste” o formatiune politica care sa reprezinte interesele capitalului romanesc la urmatoarele alegeri! Important, in contextul in care el a tot incercat si n-a reusit mai nimic politic, in ultimii ani? De data asta , zic ca da! Nu sunt prea multe pentru explicatii, este clar ca crizele „coronavirus” si cea economica ce urmeaza, avantajeaza miscarile politice nationaliste, iar cele formatate din CAPITALISTI NATIONALI + VEDETE PUBLICE POZITIVE vor avea succes rapid, reprezinta ingredientele unei retete SIMPLE si OPORTUN(IST)E. Iar succesul va veni cu conditia necesara a MEDIATIZARII, ceea ce Catarama a obtinut deja prin actiunea lui de autoinfectare, care „autoinfectare” nu poate fi acuzata argumentat, tocmai pentru ca aseaza in prim-plan semnalul si NEVOIA DE RESTARTARE URGENTA A ECONOMIEI ROMANESTI!

Vazandu-l aseara in emisiunea lui Mihai Gadea (fiul meu este fan al amandurora 😉 ), mi s-au confirmat informatiile prin prestatia lui Viorel, asa ca l-am sunat in aceasta dimineata sa vorbim. Pe langa alte elemente de detaliu, politiste vizitatoare, boala, tiganii infectati cu coronavirus, regim zilnic, etc., el mi-a confirmat nu doar proiectul politic, dar si numele acestuia: UNIUNEA PATRIOTILOR ROMANI

CITESTE SI: Peste cât timp vom avea metrou în Zona Metropolitană Cluj. „Peste 10 ani”, spune Emil Boc

Sunt multe de analizat si discutat aici, cert este ca va fi un partid fara ideologie clasica, DEDICAT INTERESULUI NATIONAL (uitat demult de actualele partide parlamentare!), iar partidul va fi reprezentat de personaje care si-au castigat de-a lungul timpului acest gen de notorietate. Si-am zis inca de la-nceput ca poate avea succes rapid, o sa mai analizez pe masura ce proiectul se va dezvolta.
Deocamdata, mi-a zis ca Mihai Gadea l-a mai invitat o data azi de la 21.00, multumit probabil de audienta (semn al succesului ideii de care vorbesc!), nemultumit in mod sigur Mihai ca n-a putut „sa-l puna jos” pe Catarama, asa cum in mod evident si-a dorit. Asadar scorul in MECIUL GADEA – CATARAMA este 0-1, asteptam partida a doua, care va fi mult mai dura! 😉

P.S. In timp ce scriam am aflat ca va fi invitat si de la 19.00 la Realitatea, apoi de la 22.00 la Victor Ciutacu la RTV, ceea ce confirma interesul public pentru demersul lui. Vedem cum iese, apoi comentam!

Publicitate