Woman with beautiful legs choosing shoes.

Pantofii stiletto au fost inca de la aparitie foarte apreciati de femei. Tocul inalt si subtire, materialele de calitate si numarul mare de accesorii si asortarea cu multe articole vestimentare din garderoba i-au transformat in timp intr-un must have pentru orice doamna sau domnisoara care se respecta. Se poate purta la orice eveniment, in orice anotimp, se intretine usor si e foarte versatil, elegant, foarte feminin. Tocul poate fi mai inalt sau mai jos, varful lor este rotunjit sau alungit, se poate realiza din piele, piele intoarsa lac, in orice culoare sau nuanta, adaptata in functie de tinute.

Purtarea pantofilor stilleto este destul de simpla, contand mult tinuta. Daca avem o tinuta clasica putem combina pantofi la comanda stiletto cu rochii tubulare, cu un costum. Daca e vorba de o tinuta street style o pereche de pantofi stiletto se poate asocia cu blugi si sacou. Picioarele lungi si slabe cer intr-un fel pantofi la comanda stiletto, se potrivesc cu o fusta scurta pentru un efect garantat si eleganta usor de remarcat oriunde. Femeile mici de inaltime vor prefera pantofi stiletto combinati cu fuste pana la genunchi pentru alungirea figurii, pantofii permitand miscari feminine, elegante, care pun in valoarea gratia doamnelor si domnisoarelor. Si la evenimente speciale si la birou putem sa purtam fara probleme pantofii stiletto, totul este sa ii accesorizam si sa ii asortam corespunzator.

In magazinul online seducebyconstantin va puteti gasi pantofii stiletto facuti la comanda, care se adapteaza perfect stilului dvs., din piele naturala, imprimata in diverse moduri, cu o cromatica diversa, aleasa de fiecare client. Personalizarea modelelor este usora, se poate solicita in functie de materiale si de culori, produsele din magazin sunt lucrate manual la comanda si sunt foarte rezistente, confortabile. Consultantii specialisti ai atelierului va pot sfatui in vederea alegerii celor mai bune variante pentru pantofi cat mai eleganti si mai potriviti stilului si personalitatii dvs. Detaliile despre fiecare model si personalizare, precum si despre procesul de creatie sunt disponibile pe site-ul oficial, alaturi de preturi si fotografii relevante cu produsele comercializate.