Foto: grabhouse.com

Sunt multe magazine de haine si incaltaminte care pur si simplu nu inteleg ca romanii nu sunt inalti si zvelti cu totii, precum olandezii, ci au o inaltime mai mica si sunt poate mai mult mezomorfi (un tip de constitutie fizica) decat ectomorfi sau endomorfi (celelalte doua tipuri de constitutie fizica).             

Barbati scunzi in lumea lui Gulliver

Barbatii scunzi isi cumpara imbracaminte si incaltaminte facand slalom printre toate ofertele si ajungand, intr-un final, la un raft prafuit (chiar si online) care cuprinde piesa vestimentara sau perechea de incaltaminte cu adevarat potrivita lor. Au dificultati in a gasi cu usurinta tricouri, bluze si pulovere de marime S sau M, dar cu croiul potrivit constitutiei lor. Au dificultati in a gasi incaltaminte de numar 38 sau 39, cand cele mai multe marci si modele de incaltaminte piele pentru barbati incep cu numaratoarea de la 40 si urca rapid in optiuni la 44, 45. Adevarati galosi de urias pentru un barbat scund, care abia masoara 1.70 m!

Femei care se ridica des pe varfuri

Femeile minione se imbraca si se incalta, de multe ori, de la categoria de copii, facand un compromis de imagine deoarece nu gasesc intotdeauna articole vestimentare si de incaltaminte potrivite lor sau disponibile la dimensiunea ideala. Nu sunt toate femeile trase ca prin inel nici macar daca sunt minione.

Se spune ca esentele tari se tin in sticle mici. Dar daca aceste “sticlute” sunt nevoite sa poarte “ambalaje” pentru “sticle” mai mari, cu ce sunt ele de vina? Cu ce sunt femeile mici de statura de vina ca au acea inaltime care n-a fost luata in calcul de producatori si comercianti?

Abordari similare pentru o runda reusita de cumparaturi

Femeile minione au parte de aceleasi dificultati precum barbatii scunzi. Din fericire, daca se orienteaza mai bine si aleg magazinele online, pot observa ca mediul online ofera si altfel de posibilitati, unele decente, cu adevarat adaptate clientilor!

O sesiune de shopping poate deveni usoara daca shoppingul se face online si daca sursele de achizitie sunt alese pe spranceana. Acestia finalizeaza comanda, se aleg cu pantofi de adulti pe dimensiunea lor, cu pantaloni, bluze si tricouri care vin perfect pe corpul lor, si astfel scapa de un eventual sentiment de inferioritate si de bataia de cap suplimentara.

 

Foto: grabhouse.com