Cum poate fi amenajata o sala in stil vintage

In ziua de astazi, stilul vintage a devenit popular in randul majoritatii persoanelor care doresc sa realizeze decoruri placute si extrem de interesante, fapt pentru care multi dintre organizatori opteaza pentru un astfel de stil. Asadar, in momentul in care se alege estetica vintage, persoanele care detin Sali de evenimente trebuie sa ia in considerare diferite aspecte, iar printre acestea se numara intotdeauna urmatoarele:

Mobilierul ofera intotdeauna un aer aparte salilor

Cand se opteaza pentru un design de interior vintage sau de epoca, trebuie sa se ia in considerare faptul ca mobilierul joaca un rol esential. Asadar, este important sa se investeasca in mobilier de evenimente care sa corespunda in totalitate unui astfel de design. De cele mai multe ori, se aleg produse care au un design interesant si inedit, ce poate iesi  foarte usor in evidenta. Acestea sunt confectionate deseori din materiale de inalta calitate, precum lemnul masiv sau metalul si sticla, iar aspectul lor este unul extrem de placut. Mai mult, toate piesele cu un aspect vintage au o eleganta aparte, fapt pentru care vor putea oferi un plus de stralucire salii.

De cele mai multe ori, aceste produse au si dimensiuni considerabile, datorita faptului ca in epoca trecuta, oamenii incercau sa umple cat mai eficient spatiile dintr-o camera. Asadar, si in cazul salilor de evenimente este important sa se investeasca inclusiv in scaune restaurant care sunt extrem de confortabile si care au un design placut si extrem de interesant. Mai mult, acestea vor putea fi utile in cazul anumitor evenimente, datorita faptului ca pot fi utilizate de catre toti invitatii, in timpul petrecerii, in special atunci cand doresc sa se relaxeze. De cele mai multe ori, aceste produse sunt esentiale pentru o petrecere, in special cand vine vorba de nunti.

Decoratiunile sunt esentiale pentru o estetica vintage

Pentru a se obtine un aer specific petrecerilor de la Hollywood, este esential sa se investeasca in decoratiuni de inalta calitate, care sunt reprezentative stilului glam. Asadar, obiecte cu un look stralucitor, dar si cu un design interesant, nu ar trebui sa lipseasca din intregul ansamblu care se regaseste intr-o locatie.

Printre cele mai populare articole decorative se numara inclusiv florile, glastrele, panglicile supradimensionare, dar si margelele si globurile de cristal. Mai mult, mesele pot fi impodobite perfect cu ajutorul lumanarilor si a altor produse decorative care sunt sclipitoare.

Iluminatul este intotdeauna extrem de important

Pentru a reda o atmosfera placuta si intima, potrivita pentru decadele trecute, atunci iluminatul trebuie sa fie unul perfect. Asadar, sunt recomandate lampile de diferite dimensiuni, care pot fi plasate in anumite zone cheie, precum holuri, mese sau chiar ringul de dans. In acest mod, toate zonele dintr-o sala de mese vor putea fi luminate corespunzator, iar atmosfera sa fie una placuta.

Pentru un aer unic se poate opta intotdeauna si pentru luminite LED colorate, in diferite nuante de roz, violet si albastru care sa fie extrem de interesante si care sa iasa foarte usor in evidenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.