Cumpararea unui inel de logodna nu trebuie sa fie o experienta terifianta. Cu o cantitate potrivita de cunostinte despre ce sa cauti la un inel de logodna, impreuna cu entuziasmul de a cere mana fetei visurilor tale ca sa se casatoreasca cu tine, acesta poate fi un exercitiu placut care se potriveste cu analizarea inelului nou descoperit in functie si de banii pe care ii ai de cheltuit. In acest articol, vei afla cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand alegi un inel de logodna pentru iubita ta. Consulta sfaturile de mai jos cand esti pe cale sa alegi inelul de logodna si verigheta perfecta pentru ca mireasa ta sa fie uimita de gusturile tale. Bine-nteles, poti sa optezi si pentru modele de verighete la comanda.

Planifica-ti sa cumperi cel mai potrivit inel de logodna

Priveste-i cu atentie bijuteriile actuale pentru a-i determina preferintele generale. Alegerea unui inel de logodna este o treaba dificila – doresti sa ii iei ceva care sa ii placa, dar si sa fie o surpriza de proportii. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa vezi ce alte modele de inele si bijuterii ii plac si poarta. Nu trebuie sa fii expert in bijuterii. In schimb, concentreaza-ti atentia si privirea pe urmatoarele lucruri:

Stil: Prefera piese colorate, vibrante sau stiluri subevaluate, austere si traditionale?

Culoare: Ce pietre de culoare par sa ii placa cel mai mult? Se indreapta spre lucruri pline de culoare sau in general pastreaza lucrurile simple de argint si aur?

Metalul: Metalul tine piatra de pe inelul de logodna. Are preferinte pentru argint, aur sau aur alb? Sau este interesata de mai multe tipuri de modele si materiale?

Dimensiuni: Cat de mari sunt pietrele sau piesele ornamentale de pe majoritatea bijuteriilor ei? Ii plac bijuteriile mai mici, mai putin ostentative sau cele mari si stralucitoare?

Foloseste-te de sugestii, familie si prieteni pentru a inlatura ideile nefericite pentru inele de logodna potentiale. Chiar daca iti faci temele bine in functie de bijuteriile ei actuale, multe femei au idei speciale despre inelele lor de logodna perfecte. Pe masura ce te apropii de marea intrebare, ia in considerare urmatoarele lucruri:

Fa un comentariu despre inelul de logodna al unei prietene ca sa-i afli preferintele in acelasi timp. Poti sa spui ceva de genul: “Cred ca inelul de logodna al Ioanei a fost un pic cam exagerat de tipator. Tu ce crezi?”

Cere ajutor familiei si prietenilor pentru idei. Ai vorbit cu ei despre inelele sau bijuterile care ii plac alesei tale?

Afla-i si pozitia fata de diamante si pietre pretioase. Nu strica niciodata sa ai cat mai multe informatii.

Discuta cu ea despre pietrele alternative daca nu crezi ca este interesata de diamante. Diamantele reprezinta aproape 90% din toate inelele de logodna vandute, dar ele nu sunt singura optiune.

Ia in considerare sa cumperi “inelul real” impreuna cu ea, logodindu-va mai intai. Cand cheltuiesti atat de multi bani pe un inel, vrei sa te asiguri ca o sa-i placa. Din ce in ce mai frecvent, barbatii cer o femeie de sotie fara un inel de logodna sau cu un model de verighete simple si de-abia apoi cumpara inelul real ca un cuplu. Acest lucru ii asigura ca femeia primeste inelul pe care-l doreste fara ca toata presiunea de a alege ceva atat de scump de catre barbat.