Cum să alegi cele mai bune case de pariuri sportive în 2021

73

Alegerea unei case de pariuri bune este unul dintre cele mai importante lucruri pentru cei care doresc să investească bani în această activitate.

Cum să faci asta și ce criterii trebuie să ai în vedere? Nu este o chestiune banală. Gândește-te: vei investi banii într-o casă de pariuri cu scopul de a obține un profit pe termen mediu sau lung. Așadar, să îți faci cont la o casă de pariuri cu un serviciu excelent și o platformă actuală, ușoară și adaptabilă nevoilor tale este un lucru esențial.

Nu îți face griji, doar urmează sfaturile noastre, deoarece în pariuri sportive un lucru esențial este să găsești cele mai bune case de pariuri. De fapt, această activitate este cu adevărat interesantă.

Nu alege o singură casă de pariuri

Aceasta este o greșeală a începătorilor. A  rămâne fidel unei case înseamnă a ignora  piața extrem de variată. În plus, treptat îți vei da seama că una dintre strategii este să să-ți faci cont la mai multe case de pariuri. De exemplu, îți poți face cont și la Winmasters pentru a profita de Winmasters bonus.

CITESTE SI: Amenzile au inundat Sălajul în ultimele 24 de ore

Este foarte bine să profiți de cât mai multe bonusuri de bun venit și de ofertele caselor de pariuri. Nu toate oferă aceleași tipuri de pariuri. Există case care oferă pariuri de tip handicap asiatic și altele care nu, dar oferă pariuri combinate.

A fi client la două sau trei case de pariuri sportive este cea mai bună soluție, întrucât poți avea parte de avantaje diverse.

Serviciu clienți

Cele mai bune case de pariuri din 2021 sunt cele care acordă prioritate clientului. Răspunsurile lor la solicitările sau întrebările utilizatorilor trebuie să fie într-un interval de timp scurt, disponibil în orice moment și cu soluții rapide.

Dacă în lumea afacerilor clientul este pilonul pe care se bazează cele mai mari strategii ale companiilor, exact același lucru se întâmplă și în cazul caselor de pariuri. Devii client fidel al unei casei de pariuri dacă aceasta răspunde prompt tuturor solicitărilor tale.

Platforma tehnologică

Suntem în 2021 și asta nu ar trebui să mai fie o problemă, dar încă este. Există unele case care au datorii față de clienții lor, deoarece platforma nu este în conformitate cu cerințele tehnice actuale referitoare la capacitatea de utilizare, design și suport tehnic. Vi s-a întâmplat ca în timpul unor evenimente sportive foarte importante, când merită să pariați în direct, site-ul unei anumite case de pariuri să cadă?

CITESTE SI: Saloanele din Cluj au serviciile disponibile la un click distanță

Așadar, iată încă un criteriu. Casele de pariuri sportive din 2021, care se respectă dispun de cea mai recentă tehnologie. Site-urile lor nu cad frecvent și sunt adaptate pentru navigarea pe diferite dispozitive.

Case de pariuri legale

Un pas fundamental, mai ales dacă locuiți în România, este să alegeți case de pariuri licențiate de ONJN, adică care funcționează legal.

Înregistrare ușoară și plata premiilor

Aceste proceduri, care sunt atât de incomode, trebuie să fie bine puse la punct la casele de pariuri. Mai ales plata premiilor. Casele care dispun de opțiuni bune de intrare în posesia banilor câștigați demonstrează că oferă servicii de înaltă calitate.

Cu cât sunt mai puține proceduri (există unele necesare pe care trebuie să le îndeplinești fără obiecții), cu atât mai bine.

Ofertă de pariuri live

Casele de pariuri sportive din 2021 ar trebui să dispună de o ofertă bună de pariuri live, cu un serviciu eficient. Pariurile live fac parte dintre pariurile preferate de pasionații de pariuri.

Strategii de loialitate

Dacă ești în căutarea unor case de pariuri nu ignora această recomandare specială.

Fă-ți cont la cele care își recompensează noii clienți, oferindu-le bonusuri de bun venit. Verifică dacă oferă deseori oferte, promoții etc. Asta este, de asemenea, o parte din atenția pe care o meriți, mai ales dacă pariezi constant.

Cote

Compararea cotelor oferite de diverse case de pariuri, pentru a vedea care casă plătește cel mai bine, este un criteriu excelent de alegere. Această verificare poate fi făcută în mai multe moduri:

  • Cote care se mișcă în timpul pariurilor live. Fluctuația lor este o modalitate bună de a afla dacă creșterile pe care le au corespund într-adevăr cu ceea ce se întâmplă într-un eveniment sportiv. Desigur, este indicat să faci acest exercițiu cu una sau mai multe case de pariuri în același timp.
  • Compararea cotelor anterioare meciului. Cu o zi înainte de eveniment, o astfel de comparație îți oferă o imagine de ansamblu asupra cotelor. Există destul de multe diferențe între cotele stabilite de casele de pariuri.
  • Compararea cotelor de închidere. Cotele de închidere sunt cotele oferite de casa de pariuri înainte de începerea evenimentului.

Specialiștii în domeniu susțin că acestea sunt cotele care reflectă cel mai bine ceea ce se poate întâmpla în timpul evenimentului, deoarece calculul acestora ține cont nu numai de statistici, ci de toate informațiile recente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here