Cum se comporta Luna in fiecare zodie

Luna in mitologie o reprezinta pe Diana, Zeita Vanatorii la romani, iar la greci este Artemis. In articolul  Luna, sufletul si emotiile noastre am scris generalitati despre Luna in semne de foc, aer, pamant si apa. De data aceasta va detaliez pentru fiecare zodie.

Luna in Berbec

Curajoasa, indrazneata si grabita, asa se manifesta Luna in Berbec. Persoanele cu Luna in acest semn reusesc sa se deschisa din punct de vedere emotional, insa se enerveaza cand intalnesc persoane reci sau nu le impartasesc emotiile. E nevoie sa invete sa masoare de doua ori inainte sa taie, in caz contrar risca sa ramana fara material la haine. Luna in Berbec iti aduce lectia de a invata sa ai rabdare.

Luna in Taur

Cei care au Luna in Taur au nevoie de securitate materiala, nu in sensul financiar, ci in sensul de confort. Se simt bine in casa lor, cand au debaraua plina de provizii. Au nevoie sa stie ca posed diverse chestii, ii ajuta sa fie linistiti psihic. Valorile lor morale sunt ridicate, iar emotional sunt sunt calmi, dar fixisti. Acest lucru nu le face mereu bine. Luna in Taur iti aduce lectia renuntarii la incapatanare.

Luna in Gemeni

Emotiile sunt schimbatoare! Cei care au Luna in Gemeni vor sa comunice si sa cunoasca multi oameni. Sunt oameni curiosi care iubesc plimbarile. Cei cu Luna in Gemeni vor sa se implice in multe lucruri in acelasi timp, nu accepta deloc rutina. O singura constanta au in viata si anume…schimbarea. Mintea agila ii ajuta sa se adapteze in orice situatie. Lectia pentru cei cu Luna in Gemeni e sa invete sa simta mai mult fara sa treaca totul prin filtrul ratiunii.

Pentru celelalte zodii,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.