Cuplurile de seniori din Baia Mare sunt invitate  să  participe la ”Nunta de Aur 2018” manifestare organizată cu prilejul ediției din acest an, a evenimentului „Castane 2018”

Cuplurile de seniori care în acest an celebrează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie sunt așteptate pentru a se înscrie la „Nunta de Aur 2018”, manifestare organizată cu prilejul ediției din acest an, a evenimentului „Castane 2018”.

“În semn de prețuire pentru modelul dumneavoastră de iubire, dar și de sacrificiu, pentru ceea ce ați făcut pentru comunitatea și familia noastră băimăreană, vă invit să sărbătorim împreună la „Nunta de Aur 2018”, manifestare organizată cu prilejul ediției din acest an, a evenimentului „Castane 2018”.

La eveniment sunt invitate să participe cuplurile de seniori care în acest an celebrează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie, un moment important, când din iubire ați pornit împreună pe drumul familiei.” a menționat primarul  municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să prezinte  în original și copie, actele de identitate ale soților (buletine sau cărți de identitate) și certificatul de căsătorie.

Înscrierile se fac până în data de 20 septembrie 2018 inclusiv, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici „Caspev”, situat pe strada Săsarului, numărul 3.